Stugor på norra Öland

Njut av en härlig semester på Öland

Välkommen att hyra stuga på norra Öland hos oss på NOVASOL. Som stugförmedling på ön finner du ett härligt utbud av stugor att välja mellan på den svenska paradisöns norra delar.

Samtliga boenden på norra Öland har besökts av medarbetare på NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. Välkommen att hitta din favorit i vårt utbud på norra Öland!

Utsikt mot Blå Jungfrun från västkusten på norra Öland

Smultronställen och populära destinationer

På norra Öland finner du allt från populära resmål som lockar många besökare årligen, till mindre smultronställen där lugn och ro råder. På norra Öland ligger exempelvis turistorten Borgholm som verkligen blommar upp under sommaren. Utöver allt vad närheten till havet erbjuder så får du, med en av våra stugor i Borgholm, närhet till gott om affärer och restauranger samt attraktioner som Borgholms slott och Kungafamiljens Solliden.

Endast 5 km från Borgholm ligger Köpingsvik som även det är en populär plats att hyra stuga på norra Öland. En av anledningarna är den långgrunda, barnvänliga sandstranden som är en av de bästa på hela Öland. Perfekt för lata dagar vid havet.

Lite längre norrut finner du orter som Djupvik, Böda och Löttorp. Den sistnämnda är även den en utmärkt plats att spendera sin semester på norra Öland. Här har du bland annat nära till den fina stranden men också matupplevelser som till exempel medeltidskrogen Munken.

Passa gärna på att göra ett besök till Ölands allra nordöstligaste delar där du finner Trollskogen, en spännande naturupplevelse för stor som liten. Gör även ett besök ut från Byxelkrok till mytomspunna ön Blå Jungfrun.

Trollskogen - ett besöksmål på norra Öland

Enkelt och bekvämt

Sedan tidigt 1970-tal är Öland förbundet med fastlandet tack vare den avgiftsfria Ölandsbron. Att hyra stugor på Öland är ett bekvämt sätt att semestra på ön då du får möjligheten att styra din vistelse efter hur just du vill ha den. Du slipper till exempel trånga hotellrum eller att köa till toaletten på campingplatsen.

Stuga att hyra på norra Öland

Stuguthyrning med boende på norra Öland

Här på vår hemsida kan du söka efter samt boka stugor på norra Öland direkt online. Genom vår sökfunktion, kan du själv välja vilka kriterier du önskar så att du ser boenden som passar just dina önskemål. Bland annat kan du söka efter stugor på Öland till vilka du kan ta med hund. När husdjur är välkomna till en stuga på Öland så kan du oftast ta med upp till två - utan extra kostnad!

Under många år har NOVASOL arbetat med stugförmedling på Öland och kan idag erbjuda ett stort och varierat utbud över hela ön. På norra Öland finner du bland annat våra stugor i Borgholm, Köpingsvik, Löttorp, Sättra och en lång rad andra omtyckta platser. Eftersom alla stugor är privatägda, blir också utbudet personligt, unikt och varierat. Då man också får nyttja sitt boende helt själv under reseperioden är det också först till kvarn som gäller. Vänta därför inte för länge om du hitta en stuga på norra Öland som passar just dig och ditt resesällskap – välkommen!