NOVASOL Lokalkontor Öland

För att ge en förbättrad service lokalt till våra husägare och gäster, har vi på NOVASOL ett lokalkontor på plats på Öland. NOVASOLs lokalkontor på Öland är bekvämt beläget i Färjestaden alldeles i närheten av brofästet. Detta gör att du som hämtar nyckeln till din stuga på Öland här, snabbt kan börja njuta av din semester på ön. Välkommen!

Utanför NOVASOL kontor på Öland

Kontaktuppgifter och adress, NOVASOL Öland

Kontoret på Öland är beläget strax söder om brofästet. Håller du utkik, kan du till och med se NOVASOL-flaggan vaja när du kör av Ölandsbron. Vid kontoret finns en stor parkeringsplats med gott om parkeringsalternativ för dig som kommer med bil. 

Om du vill besöka vårt kontor på Öland, hittar du oss på följande adress:

NOVASOL Öland
Turistvägen 1
386 90 Färjestaden

Är du inte på plats men vill komma i kontakt med NOVASOL Öland, når du oss genom att ringa 0485-303 60.

Det händer att våra lokala medarbetare är ute på uppdrag och då inte på plats vid kontoret. Vid dessa tillfällen är du varmt välkommen att kontakta vårt Sverigekontor så ska vi hjälpa dig med dina frågor.

Lokalkontor NOVASOL Öland

Upplev Öland

Att hyra stuga på Öland är populärt och det är inte konstigt att vi har många gäster som återkommer hit år efter år. För många svenskar, är ön semesterdestinationen nummer ett där sol och bad ofta står på schemat men här finns också en mängd olika möjligheter till aktiviteter och andra attraktioner. Listan på besökmål är många men för att nämna några finns här Borgholms slottsruin, Trollskogen och fyren Långe Jan.

Hyr en stuga och utforska Öland

Boka boende på Öland

Om du vill boka boende på ön genom oss på NOVASOL, har du flera fördelar. Bokar du direkt genom oss, så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och kostnadsfritt till din bokning. Trygghetspaketet innehåller bland annat avbeställningsskydd om någon i resesällskapet skulle drabbas av plötslig sjukdom. Du kan läsa mer om detta i våra Hyresvillkor. Du bokar dessutom i vetskap om att alla våra stugor och semesterlägenheter har besökts innan uthyrningen börjar av vår egen lokala personal. 

Våra semesterbostäder på Öland finner du över närmast hela ön. Allt från norra delen med bland annat Borgholm, Köpingsvik och Byxelkrok, till de södra delarna med Mörbylånga, Degerhamn och Ottenby. Reser du med hund? Du kan du se våra stugor på Öland som välkomnar hund. Till våra stugor som välkmnar hund, får upp till två stycken följa med helt utan extra kostnad.