search

Stugor i Borgholm

Upplev Öland genom att hyra stuga i Borgholms kommun hos oss på NOVASOL

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Borgholm för en härlig semester på Öland. Borgholm är Ölands största ort och ligger ungefär tre mil norrut beräknat från det att du just avslutat din resa över Ölandsbron och kommit ut på vår vackra ö.

När du väljer att hyra stuga i Borgholm hos NOVASOL så finns det gott om attraktioner och sevärdheter i din närhet. Njut av det vackra landskapet, stränderna eller varför inte besöka något av de många attraktioner som erbjuds besökare i alla åldrar.

Upplev hav och natur med en stuga i Borgholm

Stugsemester i Borgholm

Om du väljer att hyra stuga i Borgholm på Öland under sommaren så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, mycket i din direkta närhet. I och runt omkring orten finns ett stort utbud av nöjesliv men även ett stort antal butiker för alla intressen, eller varför inte bara njuta av båtlivet i Borgholms hamn? Allt inom gång-, eller cykelavstånd. Du kan även hyra cykel på orten.

Du har också närhet till badstränder och poolanläggningar där du kan avnjuta några härliga semesterdagar. I utkanten av Borgholm finner du Borgholms Slottsruin och Kungliga Solliden med allt vad de har att erbjuda. Strax söder om Borgholm finner du lilla alvaret där du kan strosa omkring och njuta av bland annat fågel och blomsterprakt. Om du tycker om att spela golf så finner du Ekerums fantastiska anläggning endast dryga milen bort.

Ungefär 30 kilometer från orten, vid brofästet, finner du Ölands Djur- och Nöjespark, ett populärt utflyktsmål för hela familjen som årligen lockar många besökare. Borgholm är beläget cirka 55 km från Ölands norra udde där du bland annat finner fyren Långe Erik, och ungefär 80 km från den södra udden med fyren Långe Jan. Borgholm är ett populärt besöksmål för alla åldrar och behov och bästa sättet att komma nära orten tycker vi är genom att bo i någon av de stugor i Borgholm som finns för uthyrning.

Video - Borgholms Slott

Flera anledningar att boka med just NOVASOL

Att hyra en semesterbostad i Borgholm är mycket populärt. Väljer du att boka ditt boende i Borgholm med just oss på NOVASOL, finns flera fördelar. För att bara nämna några:

  • Alla stugor har besökts av vår egen personal innan intag
  • Vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968
  • Vårt Trygghetspaket med bl.a. avbeställningskydd ingår automatiskt
  • Många stugor har "det lilla extra" som t.ex. bubbelpool eller att du får ta med hund

Du är alltid välkommen att ringa till oss om du har frågor eller vill ha hjälp med din bokning. Vi vill att du ska hitta ett boende i Borgholm som passar just dina önskemål. Här på hemsidan kan du också filtrera din sökning efter vad som är viktigt för just dig. Bland annat om du vill bo nära havet eller söker ett boende på Öland för många personer som reser tillsammans. 

Boende att hyra i Borgholm till din semester

Boka boende i Borgholm direkt online

På NOVASOL har vi arbetat med uthyrning av stugor och semesterhus sedan 1960-talet och är glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling. När det kommer till stuguthyrning på Öland har vi lång erfarenhet. Vi är också glada över att kunna erbjuda stugor i Borgholm med dess omgivning för uthyrning.

Här på vår hemsida finner du ett rikt utbud av stugor på Öland att välja mellan med direktbokning online. Du kan även ringa till oss om du vill ha hjälp med att boka. Vill du hyra stuga på Öland så bokar du tryggt i vetskap om att alla hus har inspekterats av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. När det kommer till stuguthyrning i Sverige så jobbar vi året runt med att ta in nya objekt i sortimentet så om du söker stugor på Öland idag och inte hittar något ledigt, kan det mycket väl finnas nya objekt i morgon.

Varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Borgholm på Öland!