search

Stugor i Visby

Upplev det alltid lika populära Visby med NOVASOL

Ströva längs ringmuren, känn doften av rosorna, beundra ruinerna, shoppa eller bada i Östersjön - vackra Visby har mycket att erbjuda sina besökare. Det absolut bästa sättet att utforska Gotlands största stad, är att hyra stuga eller lägenhet i Visby.

Gotlands största tätort ligger på öns västkust. Visby är vida känd för sina rosor och vackra ruiner. Under sommaren vallfärdar människor till staden för att njuta av bad, kulturella sevärdheter och utelivet. Om familjen ska hyra stuga eller semesterlägenhet här under sommaren är ett tips att uppleva Medeltidsveckan som går av stapeln i slutet av sommaren.

Hyr boende i vackra Visby på Gotland

 

Upptäck en av Sveriges vackraste städer

Det finns gott om attraktioner i Visby, inte minst ringmuren som omsluter de medeltida delarna av staden och som är norra Europas bäst bevarade ringmur. Ta trapporna upp i ringmurens Dalmansport och njut av utsikten över staden. Visby rymmer många byggnader med anor från medeltiden. Om du hyr semesterlägenhet i Visby kan du passa på att besöka Domkyrkan, Drottens ruin, det gamla Kruttornet, Visborgs slottsruin och ringmurens väktargång.

Visby är berömd för sin skönhet. Genom att hyra stuga i Visby får familjen många chanser att njuta av den vackra staden. Ta en skön promenad i DBW:s botaniska trädgård och njut av blomsterprakten, ströva längs den mysiga hamnen och ta en tur till Fiskaregränd. En av stadens smalaste gränder och ett mycket populärt vykortsmotiv.

Genom att tillbringa ledigheten i någon av alla stugor på Visby får familjen en omväxlande semester. Ägna några timmar åt shopping i centrum eller koppla av på någon av stadens badplatser som till exempel Gustavsvik, Kallbadhuset och Melonen Poolbad. Ett besök på museet Fornsalen som har spännande utställningar om Gotlands historia rekommenderas starkt.

Att hyra stuga i och omkring staden är en bra utgångspunkt för spännande utflykter. Strax utanför staden finns Kneippbyn där barnen kan träffa Pippi, åka fartfyllda karuseller och leka i vattenlandet. Andra sevärdheter är Lummelundagrottan strax norr om Visby eller rauken Hoburgsgubben på södra Gotland.

Stuguthyrning på Gotland med boende i Visby

NOVASOL har funnits sedan 1968 och är en stugförmedling med ett härligt och varierat utbud av lägenheter och stugor på Gotland. Familjen kan boka boende direkt här online eller över telefon. Alla våra stugor på Gotland har besökts innan intag och i hyresbeloppet ingår bland annat en trygghetsförsäkring. Vi har dessutom ett eget servicekontor i Visby som finns till för att ge extra service mot våra uthyrare och gäster. Detta gör att vi kan erbjuda kvalitetssäkrad stugförmedling på Gotland. Välkommen att göra en sökning redan nu och boka din favorit för nästa semester på Gotland och i Visby!