För nästa skidsemester i Småland – passa på att hyra stuga nära Isaberg

Skidparadiset i Småland, så kan man kalla den största skidanläggningen i södra Sverige. Genom att hyra stuga nära Isaberg hos oss kan du få behagligt avstånd till liftarna och hela skidupplevelsen. Vi har boenden för alla smaker och både stora och små familjer och för alla andra också, naturligtvis. Isaberg erbjuder ett stort utbud av skidmöjligheter för både stora och små, nybörjare och vana skidåkare.

Du hittar här både grillkåta och värmestugor för att ge dig ett skönt avbrott under dagen, där du kan äta medhavd matsäck eller grilla. Det finns dessutom fina grillplatser utomhus för dig som vill äta under bar himmel, där du kan få välbehövd värme efter långa skidpass. Det finns möjlighet att hyra allehanda utrustning så att du enkelt och bekvämt kan prova på nya tekniker och upplevelser. Hyr en av våra stugor nära Isaberg och få mysigt boende och möjligheten att åka när du vill, nästan rakt framför dörren.

Upplev skidåkning med en stuga nära Isaberg

Semester såväl sommar som vinter

Även sommartid finns mycket att göra i närheten av någon av våra stugor nära Isaberg, hela området är ett vackert naturreservat som bjuder på fantastiska vyer och ett vackert landskap. Njut av härliga vandringsutflykter från någon av våra stugor nära Isaberg, slappna av i den fina, tysta naturen och fly vardagens jäkt och stress. Vill du hellre ha fart och fläkt och motionera mycket, så kan du hyra en mountain bike och prova på offroad-cyklingens adrenalin. Att hyra stuga nära Isaberg ger dig nära till både avslappning och motion, året om!

För dig som gillar fiske finns mycket goda möjligheter till fina fångster både vinter som sommartid. Nissan rinner precis runt knuten och med kanot eller kajak kan du göra långa utflykter och pröva fiskelyckan efter många olika arter.

Hyr din stuga i Småland hos NOVASOL

När du funderar på att hyra stuga nära Isaberg är du välkommen till oss på NOVASOL! Vi har lång erfarenhet av att hyra ut stugor i Småland och hjälper gärna till. Även om du söker andra stugor i södra Sverige eller till och med Europa kan vi hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss om du undrar något om våra stugor nära Isaberg eller övriga Sverige, vi har något för alla!