Semesterhus vid Costa de los Pinos

Kom nära Mallorca och kusten med en privatägd semesterbostad

Costa de los Pinos på Mallorcas östkust är en av många härliga platser där du kan hyra hus på Mallorca. Novasol har ett stort urval av fina semesterbostäder vid Costa de los Pinos som helt säkert lever upp till dina önskemål och behov.

Costa de los Pinos ligger på Mallorcas vidunderliga östkust där klippiga stränder varvas med små, förtrollande bukter. Området är en dröm för både badgäster och vandringsentusiaster som vill uppleva vacker natur. Hyr du semesterhus vid Costa de los Pinos får du en rofylld ledighet med många spännande utflyktsmöjligheter.

Lata dagar genom att hyra hus vid Costa de los Pinos

Med ett semesterhus vid Costa de los Pinos kan du njuta av Mallorca-vistelsen från din egen terrass och titta ut över apelsinträden i trädgården och känna hur vardagsstressen lämnar din kropp. Alla Novasols semesterbostäder vid Costa de los Pinos är självhushåll, så du har möjligheten att laga din egen mat och spara på semesterkassan eller välja att äta på någon av stadens restauranger.

Costa de los Pinos har sköna sandstränder med möjlighet till total avkoppling. Ska du hyra hus vid Costa de los Pinos kan du också vandra eller cykla i den förtrollande naturen. Det finns även möjlighet att spela golf i närheten. Men vill du helst uppleva annat bör du utforska några av de andra städerna på ön. Från ett semesterhus vid Costa de los Pinos kan du till exempel ta dig till Cala Bona eller Cala Millor där det både finns butiker och nattliv.

Ett enkelt sätt att uppleva Costa de los Pinos

Strunta i överfulla turisthotell och hyr i stället ett skönt semesterhus vid Costa de los Pinos där du kan vara i fred med familjen. Novasol har många års erfarenhet av att förmedla semesterhus i Spanien och kan erbjuda många härliga bostäder om du är intresserad av att hyra hus vid Costa de los Pinos. Att hyra hus på Mallorca ger en helt annan slags frihet och trygghet än ett hotellboende - och det tilltalar många. Hos Novasol bokar du enkelt semesterhus på Balearerna här på hemsidan eller över telefon.