Semesterhus på Mallorcas västkust

Besök Spanien och hyr ett hus på Mallorcas västra kust

Mallorca bjuder på massor av charm och hänförande natur! Novasol har ett stort urval semesterhus på Mallorcas västkust att erbjuda. Du kan välja mellan många olika typer av semesterbostäder på Mallorcas västkust som till exempel enkla hus i en liten bergsby, lägenheter i Palma och exklusiva hus med egen pool.

Mallorcas västkust har bevarat en stor del av sin ursprungliga charm trots att många turister besöker ön varje år. Naturen på den här sidan av ön är praktfull med karga klippor som sträcker sig längs hela kusten och charmiga bergsbyar inbjuder till avkoppling och mys. Med en av Novasols semesterbostäder på Mallorcas västkust får du gott om tid att utforska de natursköna omgivningarna.

Upplev Mallorcas västra kust

Upptäck fantastisk natur från ett semesterhus på Mallorcas västkust.

Ska du hyra hus på Mallorcas västkust, väntar dig många spännande upplevelser. Pröva till exempel den långa tågturen från Sóller till Palma som tar passagerarna genom de vackra Tramuntanabergen, olivlundarna vid Bunyola och apelsindalarna. Hyr du en av Novasols hus eller semesterlägenheter på Mallorcas västkust får du också möjlighet att vandra, cykla eller spela golf i det vackra landskapet.

Vill du fira semestern i Spanien på dina egna premisser är en av Novasols semesterbostäder i Spanien ett utmärkt val. Med ett semesterhus på Mallorcas västkust får du en ledighet med många bekvämligheter. Föreställ dig att sitta och grilla med familjen på din egen terrass med utsikt över Tramuntanabergen eller ta ett uppfriskande dopp i din privata swimmingpool.

Att hyra hus på Mallorcas västkust är också en bra idé om barnen ska med på resan. Barnen får en plats på Mallorca där de kan känna sig trygga och det egna köket underlättar vid uppvärmning av välling och snabb matlagning.

Passa på att hyra hus på Mallorcas västkust

Det är enkelt att hyra hus på Mallorcas västkust. Är du intresserad av en av Novasols semesterbostäder på Balearerna, kan du boka online eller ringa Novasols kundtjänst. Vårt utbud är stort och varierat och vi hyr ut semesterlägenheter på Mallorca under hela året för både korta och långa perioder åt gången. Bokar du semesterhus på västra Mallorca, ingår även ett trygghetspaket utan extra kostnad.