Semesterhus på Mallorcas sydkust

Välkommen att hyra hus på Mallorcas sydkust

Hyr en av Novasols semesterbostäder på Mallorcas sydkust! Genom att hyra hus eller semesterlägenhet på Mallorca får du en fantastisk möjlighet att upptäcka härliga Palma, sköna stränder och hänförande natur.

Mallorcas sydkust är särskilt präglat av livet på öns huvudort Palma och omkringliggande semesterplatser. Palma är utan tvivel öns mittpunkt och med ett semesterhus på Mallorcas sydkust får du ta del av fantastiska restauranger, massor av sevärdheter och muséer samt otaliga barer, diskotek och nattklubbar.

Hus att hyra på Mallorcas sydkust

Upplev stadsliv och strandliv genom att hyra hus på Mallorcas sydkust

Med ett semesterhus på Mallorcas sydkust får du ett perfekt utgångsläge för att utforska huvudorten Palma. I Palma hittar du den fantastiska katedralen med arbeten av Gaudí, Mirómuseet, den mäktiga Bellver-borgen och Almudaina-palatset. Genom att hyra hus på Mallorcas sydkust kan du också njuta av Palmas pulserande uteliv.

Genom att hyra hus på Mallorcas sydkust får du närhet till många härliga stränder som till exempel platja de Palma eller Ses Covetets. Vill du bada i avskildhet kan du njuta av ett svalkande dopp i din egen pool. Många av Novasols semesterhus på Mallorcas sydkust är utrustade med just pool.

Mallorca är en av öarna i ö-gruppen Balearerna och öarna är kända för sin vackra natur. Med en semesterbostad i Spanien kan du cykla eller upptäcka den vackra bergskedjan Serra de Tramuntana till fots.

Upplev den södra kusten på Mallorca med NOVASOL

Är du intresserad av att upptäcka Palma och koppla av på sydkustens stränder, kan du hyra hus eller semesterlägenhet på Mallorca på nätet eller via Novasols kundtjänst. Du kan snabbt och enkelt hitta det perfekta semesterhuset till dig och din familj genom att välja dina sökkriterier här på vår hemsida. Ett par klick med musen och du har funnit och bokat ditt drömhus.

Novasol har semesterhus på Mallorcas sydkust i alla prisklasser och storlekar. Hos oss kan du hyra semesterbostad på Balearerna av hög kvalitet. Våra duktiga medarbetare finns alltid till hands att ringa om du behöver råd och vägledning kring att hyra en av våra semesterbostäder på Mallorcas sydkust. Välkommen att tillbringa semestern på södra Mallorca i ett hus från NOVASOL!