Semesterhus på Mallorcas östkust

Hos Novasol kan du hyra hus på Mallorcas östra kust och i resten av Spanien

Hyr ett härligt semesterhus på Mallorcas östkust till nästa ledighet! Genom att hyra hus på Mallorca får du många tillfällen att se den berömda drakgrottan, uppleva naturen och bada i det turkosblå vattnet.

Mallorca är en av de vackra öarna i Balearerna, en ögrupp utanför Spanien. Mallorcas östkust består av odlingsmark, karga klippor, små sandstränder och fascinerande grottor. Hyr du semesterhus på Mallorcas östkust får du chans att upptäcka de små orterna som Costa de los Pinos, fiskebyn Porto Cristo och industristaden Manacor.

Många anledningar att hyra hus på Mallorcas östkust

Det finns goda möjligheter till att bada och slappa på stranden när du bor i ett semesterhus på Mallorcas östkust. Här avlöser klippiga strandavsnitt och små, förtrollande bukter varandra, inte en är den andra lik. Ska du hyra hus på Mallorca kan du till exempel bada vid Cala Bona eller den långa sandstranden vid Cala Millor.

Det finns annat än strand och vatten på Mallorcas östkust. Ska du tillbringa ledigheten i en av Novasols semesterbostäder på Mallorcas östkust får du inte missa att besöka Cuevas del Drach, Drakgrottan, som är den största och mest kända grottan som rymmer världens största underjordiska sjö, Martelsjön. En annan fin grotta ligger vid Artà. Ska du hyra hus på Mallorcas östkust kan du också passa på att besöka staden Manacor som är berömd för sin pärlproduktion.

Ett enkelt sätt att hyra hus på Mallorcas östkust

Med bara ett par klick kan du hyra hus på Mallorcas östkust. Hos Novasol går det nämligen snabbt och enkelt att hitta sköna semesterhus i Spanien. Vårt utbud är stort och varierat så det finns en stor chans att du hittar ett fint semesterhus i Spanien som matchar dina önskemål och behov.

Novasol har semesterhus på Mallorcas östkust av god kvalitet och i bra lägen. Hos oss kan du hyra semesterbostäder på Mallorcas östkust online eller över telefon. Hyr du semesterhus på Balearerna finns våra duktiga medarbetare alltid till hands per telefon eller mejl för att hjälpa dig om du får problem under vistelsen. Dessutom ingår alltid ett trygghetspaket när du bokar hus på Mallorca via oss. Välkommen!