Semesterhus på Mallorcas norra kust

Hos Novasol kan du hyra semesterhus på Mallorcas norra kust

Mallorcas norra kust lockar med långa sandstränder, härliga golfbanor och god mat. Det kostar inte en förmögenhet att hyra ett fint semesterhus på Mallorcas norra kust. Hos Novasol kan du hyra semesterbostäder på Mallorca året om i alla prisklasser.

Mallorcas norra kust har ett varierat landskap som tilltalar många. Här finns den 11 kilometer långa sandstranden vid Alcúdia, golfbanor med utsikt över vattnet och vackra naturområden som våtmarken Albufera där du hittar över 200 fågelarter. Ska du hyra hus på Mallorcas norra kust får du också möjlighet att åka på spännande utflykter.

Semesterhus med pool på Mallorcas norra kust

Upplev fördelarna med att hyra hus

Vakna till ännu en solig dag på den omtyckta ön Mallorca. Med ett hus på nordkusten har du nära till den vackra stranden vid Alcúdia där du kan leka med barnen i det långgrunda vattnet, koppla av i den varma sanden eller svalka dig i de turkosblå böljorna.

Novasol har semesterbostäder på Mallorcas norra kust som ger dig en bra bas för utflykter på ön där du kan besöka de fascinerande grottorna vid Artà, våtmarken Albufera eller nationalparken Cap Farrutx. Genom att hyra en av Novasols semesterbostäder på Balearerna får du också tillfälle att besöka andra öar i ögruppen Balarerna som Menorca, Ibiza eller Formentera.

Hyr du en av Novasols semesterbostäder på Mallorca får du många tillfällen att lära känna öns matkultur. Ska du hyra hus på Mallorcas norra kust kan du till exempel smaka på bakverket ensaimada, specialiteterna frit och sopes samt det lokala vinet.

Skynda att hyra hus på Mallorcas norra kust

Är du intresserad av att hyra semesterhus på Mallorcas norra kust, kan du boka via hemsidan eller över telefon. Online kan du se vårt stora utbud av semesterbostäder i Spanien dygnet runt. Har du speciella önskemål markerar du dessa i sökkriterierna så hittar du lediga semesterbostäder på Mallorcas nordkust som matchar dina krav. Du kan hyra hus på Mallorca hela året både för ett par dagar eller flera veckor i sträck. Våra hus på Mallorca är unika och det är först till kvarn som gäller – boka ditt drömhus i dag!