Semesterhus på Mallorcas nordöstra kust

Hyr semesterbostäder på hela den nordöstra kusten på Mallorca

Hyr ett semesterhus på Mallorcas nordöstra kust där sköna stränder inbjuder till avkoppling. På Novasol har vi under många år hyrt ut semesterbostäder på Mallorcas nordöstra kust. Hos oss är det alltid lätt att hitta en härlig semesterbostad på Mallorca, men även i resten av Spanien.

Mallorca är en av öarna i Balearerna, en ö-grupp utanför östra Spanien. Att hyra semesterbostad på Mallorca är mycket populärt och öns nordöstra kust har ett varierat landskap som tilltalar många. Här finns långa, sköna stränder där man kan njuta av solen, möjlighet att äta god mat och uppleva fantastisk natur.

Cala Gat på Mallorcas nordöstra kust

Tillbringa ledigheten i ett semesterhus

Genom att hyra hus på Mallorcas nordöstra kust får du chans att upptäcka den förtrollande naturen. Här kan du beundra de omkring 200 olika fågelarterna i våtmarken Albufera, fascineras över grottorna vid Artà eller njuta av semestern på någon av stränderna vid till exempel Cala Agulla eller Cala Mesquida.

Området bjuder också på många aktiviteter och utflyktsmål. Bor du på Mallorcas nordöstkust, kan du till exempel uppleva landskapet till fots eller från cykelsadeln. Det finns även möjligheter att besöka Porto Christo eller Cala Millor.

Ska du hyra hus på Mallorcas nordöstra kust får du goda möjligheter att få smaka spanska delikatesser på en av de många restauranger som finns här. Mandlar och oliver ingår i många rätter vilket ter sig helt naturligt när man ser hur många olivlundar det finns i området.

Hus att hyra med pool på Mallorcas nordöstra kust

Skynda att hyra hus på Mallorcas nordöstra kust

Är du intresserad av att hyra hus på Mallorcas nordöstra kust kan du boka en av Novasols semesterbostäder på den nordöstra kusten av Mallorca. Novasol har funnits sedan 1968 och har semesterhus på Balearerna som ger dig och familjen en bra bas under er ledighet. Du kan både hyra semesterhus på Mallorcas nordöstra kust för till exempel en långhelg eller för flera sammanhängande veckor.

Online kan du se vårt stora utbud av semesterhus i Spanien och även boka. Har du speciella önskemål klickar du bara i dessa i sökkriterierna så hittar vi bostaden som matchar dig. Välkommen till oss för att hyra semesterhus på Mallorcas nordöstra kust.