Semesterhus i Breña Baja och Breña Alta

Ta del av ett frodigt lantbruksområde med en stor blomsterflora

Landsdelarna Breña Baja och Breña Alta ligger på La Palmas östkust, bredvid varandra och är mycket natursköna semesterområden. Här på östkusten kan du som hyr semesterhus i Breña Baja eller Breña Alta njuta av en storslagen natur, ombytliga landskap där vulkaner och berg bryts av mot grönskande, frodiga skogar och åkrar.

I närheten av flygplatsen ca 300 m över havet möts du runt ditt semesterhus i Brena Baja av ett frodigt lantbruksområde med en stor blomsterflora. När molnen trycks emot bergen mitt på La Palma skapas ett fuktigt, varmt klimat som bidrar till mycket frodiga åkermarker. I landskapet finner du överallt många vackra villor och typiska gamla naturstenshus. Det lilla turiststället Los Cancajos med små badvikar räknas också till Brena Baja. Bland aktiviteterna i Breña Baja och Breña Alta hör vandring och upptäcktsfärder i den härliga naturen, där både stora och små kan njuta av storslagna utsikter och spännande stigar. Med ett semesterhus i Breña Baja får du chansen att njuta av en stillsam semester helt i din egen takt. Passa på att hyra hus i Breña Baja och upplev drömsemestern med familjen eller vännerna.

Landsdelen Breña Alta befinner sig 400 m över havet. Här liksom i Breña Baja livnär sig befolkningen huvudsakligen av lantbruk. Ett semesterhus i Breña Alta är också en bra utgångspunkt för flera utflykter och turer, antingen söderöver till vulkanerna eller till bär- och furuskogarna i bergskedjan ”Cumber”. Bland vandringslederna kan både den erfarne vandraren och klättraren som nybörjaren hitta glädje, motion och nöje. Från ett semesterhus i Breña Alta har ni nära till kultur, natur och havet, ett härligt klimat och välkomnande människor. När du vill semestra på Kanarieöarna kan vi verkligen tipsa om att hyra hus i Breña Alta.

Boka ditt boende på Palma här

Välkommen till Novasol för att hyra hus på La Palma. Vi har många semesterhus i Spanien och även över hela Europa. På vår hemsida kan du enkelt hitta just ditt drömhus och när du hittat rätt boende för just dig kan du boka semesterhus i Breña Alta och Breña Baja på La Palma och på de andra Kanarieöarna direkt online.

Välkommen till Novasol när du vill hyra semesterhus i Breña Alta och Breña Baja!