Semesterhus i Montserrat

Sök och boka semesterbostäder här på vår hemsida

Längtar du efter en upplevelse utöver det vanliga, kan du bo i ett semesterhus i Montserrat. Genom att hyra hus i Montserrat, får du en lugn och fridfull semester i Spanien. Novasol har semesterhus i Katalonien för alla smaker och plånböcker.

I ett naturreservat cirka fem mil från Barcelona ligger det fascinerande berget Montserrat. Montserrat betyder ungefär det sågtandade berget och den högsta toppen sträcker sig 1 136 meter över havet. Ska du hyra hus i Montserrat får du många tillfällen att besöka det världsberömda benediktinerklostret och Montserrats Basilika med den kända mörka madonnan.

En härlig ledighet med ett semesterhus i Montserrat

Ska du hyra hus i Montserrat får du gott om tid att utforska berget och klostret. Strosa omkring i det vackra klostret, lyssna på en konsert med den populära pojkkören och besök bergets vackra kyrka där du kan beundra La Moreneta, den mörka jungfrun. Med ett semesterhus i Montserrat kan du även ta linbanan ned till grottan Santa Cova.

Att hyra hus i Montserrat är en bra utgångspunkt för naturupplevelser. Från en av Novasols semesterbostäder i Montserrat får du många tillfällen att vara ute i naturskyddsparken kring Montserrat. Här finns ett rikt djur- och växtliv som du kan upptäcka under din vandring i Montserrats naturskyddspark. Kring Barcelona finns även andra vandringsstråk och cykelleder perfekta för härliga dagar utomhus.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Costa Brava. Genom att hyra i stället för att äga ett semesterhus i Katalonien, kan du njuta av alla positiva sidor av att ha ett semesterhus i Montserrat samtidigt som du slipper betala underhåll och dyra reparationer under resten av året. Med en av Novasols semesterbostäder i Montserrat får du också möjlighet att bo mitt bland lokalbefolkningen och komma närmare den spanska livsstilen.

Ett klick från att tillbringa semestern i Montserrat

Är du intresserad av att njuta av utsikten från Montserrat, se den mörka jungfrun och ströva omkring i naturen kan du hyra hus i Costa Brava vid Montserrat. Det enklaste sättet att hyra semesterbostäder vid Montserrat är att boka här på hemsidan eller lyfta luren för att ringa Novasols kundtjänst. Välkommen!