Semesterhus i Puerto Rico

Upptäck den näst största semesterstaden på Gran Canaria

Hyr semesterhus i Puerto Rico till nästa semester! Genom att hyra hus i Puerto Rico, kan du njuta av solen året om. Novasol har förmedlat semesterbostäder på Gran Canaria sedan ett par år tillbaka och har härliga semesterhus på Gran Canaria att erbjuda.

Ett tiotal mil från Västsaharas kust, ligger den spanska ö-gruppen Kanarieöarna med Gran Canaria som den tredje största ö. Puerto Rico är den näst största semesterstaden på Gran Canarias sydkust. Puerto Rico är inbjudande från första ögonkastet och erbjuder fina stränder, härligt klimat och många spännande aktiviteter. Genom att hyra hus i Puerto Rico får du semestra på en plats som sägs ha världens bästa mikroklimat.

Soliga dagar på Gran Canaria

Puerto Rico har i genomsnitt 355 soldagar om året och finns det någon bättre plats att tillbringa semestern på än på stranden? Genom att hyra hus i Puerto Rico får du många härliga stunder vid stranden där du kan svalka dig i det turkosblå vattnet, leka med barnen i vattenbrynet eller koppla av med en god bok under parasollet. Bor du i ett semesterhus i Spanien kan du även ta dig till den närbelägna stranden Amadores.

Genom att hyra hus i Puerto Rico får du också möjligheter till spännande aktiviteter och utflykter. Från en av alla semesterbostäder i Puerto Rico kan du ta dig till någon av öns golfbanor, nationalparker eller berg där du kan vandra eller cykla. Från Puerto Rico kan du även följa med någon av båtarna ut för att fiska, se delfiner eller testa på olika vattensporter som parasailing.

Det finns många fördelar med att hyra semesterhus i Puerto Rico via Novasol. Med en av våra semesterbostäder på Kanarieöarna kan du njuta av samma bekvämligheter som hemma, fastän du långt hemifrån. Med ett hus på Gran Canaria får du tillgång till ett eget välutrustat kök, trädgård och kanske till och med egen pool. Är du sugen på att hyra semesterhus i Puerto Rico, kan du boka online eller lyfta luren för att ringa Novasols kundtjänst. Välkommen till oss när du ska hyra semesterbostäder i Puerto Rico!