Semesterhus i Playa del Inglés

Upptäck den välkända turiststaden med ett semesterhus som bas

Njut av solen från ett semesterhus i Playa del Inglés! Genom att hyra hus i Playa del Inglés får du en underbar vistelse på en av Spaniens vackraste öar. Novasol har förmedlat semesterhus på Kanarieöarna sedan flera år och har ett fint utbud semesterbostäder på Playa del Inglés.

Ö-gruppen Kanarieöarna tillhör Spanien, men är belägen ett tiotal mil från Västsaharas kust. Det fantastiska läget gör att Kanarieöarna har ett härligt klimat med mycket sol och en stor tillgång på fisk och skaldjur. Med en av Novasols semesterhus i Playa del Inglés får du många tillfällen att koppla av på stadens berömda strand som sträcker sig åtta kilometer mellan San Augustin och Maspalomas.

Upptäck Playa del Inglés genom att hyra hus på Gran Canaria

Tänk att vakna till ännu en solig dag på Gran Canaria, äta en härlig frukost på terrassen och planera inför dagens äventyr i Playa del Inglés. Hyr du semesterhus i Playa del Inglés kan du ta med picknick och ta dig ned till stranden för några timmars skön avkoppling. Här finns något för alla vare sig du: reser med barn, surfar, joggar eller är naturist.

Genom att hyra hus i Playa del Inglés får du också möjlighet till en aktiv semester. I närheten av staden finns en golfbana och nationalparken Pilancones där du kan vandra och njuta av den härliga naturen. Hyr du en av Novasols semesterbostäder i Playa del Inglés, kan du också bege dig till Roque Nublo som är en fascinerande klippformation.

Med ett semesterhus i Playa del Inglés får du också chans att shoppa och äta gott. Det finns gott om shoppingcenter kring staden och ett brett restaurangutbud i Playa del Inglés och Maspalomas. Öns restauranger bjuder på fisk och skaldjur, getkött, kötträtten ropa vieja och den välkända specialiteten potatis med mojo-sås.

Ett enkelt sätt att hyra hus i Playa del Inglés

Är du lockad av att bo vid Playa del Inglés, kan du boka boende i Spanien online eller via Novasols kundtjänst. Ska du hyra hus i Playa del Inglés, ingår även ett trygghetspaket utan extra kostnad. Välkommen till oss när du ska hyra hus på Gran Canaria vid Playa del Inglés!