Semesterhus i Maspalomas

Få kustliv på Gran Canaria med ett semesterhus i Maspalomas

Njut av ledigheten i ett semesterhus i Maspalomas! Novasol har härliga semesterbostäder i Maspalomas att erbjuda om du vill hyra hus på Gran Canaria.

Den spanska ön Gran Canaria är den tredje största ön i ö-gruppen Kanarieöarna som är belägen strax utanför Västsahara. Maspalomas ligger på öns södra del och är känd för sin öken som sträcker sig ända ned till havet. Ska du hyra hus i Maspalomas får du många härliga stunder på Gran Canaria.

Lata dagar med ett semesterhus i Maspalomas

Det finns många anledningar att hyra hus i Maspalomas om du vill ha en avkopplande semester. Med en av Novasols semesterbostäder i Maspalomas får du många chanser att njuta av solen, svalka dig i det turkosblå vattnet och läsa en god bok i skuggan. Vid Maspalomas finns de berömda sanddynerna som bildar ett ökenlandskap ända ned till havet och den härliga stranden Playa del Inglés.

Hyr du semesterhus i Maspalomas får du också närhet till en mängd aktiviteter. Här kan du spela golf, vandra i naturparken Pilancones, cykla i landskapet eller bege dig till Roque Nublo som är en underlig klippformation som liknar ett månlandskap. Ska du hyra hus i Maspalomas kan du också passa på att besöka Aqualand, ett äventyrsbad med skoj för hela familjen.

Att bo i ett semesterhus på Kanarieöarna är en mycket bra idé om du ska resa med barn. Genom att hyra hus på Gran Canaria kan du njuta av samma bekvämligheter som hemma. Barnen kan leka i husets trädgård, tillbringa många blöta timmar i poolen och du som förälder kan värma välling i köket under dygnets alla timmar. Med ett eget kök kan du själv bestämma om du vill laga mat hemma eller ta med familjen ut på en av Maspalomas restauranger.

Semesterhus i Maspalomas med bokning online

Är du intresserad av att hyra hus i Maspalomas kan du boka online eller via vår kundtjänst. Novasol har funnits sedan 1968 och har fina semesterhus på Kanarieöarna. Har du frågor om våra semesterhus i Spanien, är du varmt välkommen att ringa vår svenska kundtjänst. Trevlig semester i Maspalomas!