Semesterhus i Bandama

Passa på att hyra hus på Gran Canaria och gör ett besök till Bandama

Drömmer du om att tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Bandama? Genom att hyra hus i Bandama får du nära till vacker natur, golfspel, stränder och den spännande staden Las Palmas. Novasol kan erbjuda härliga semesterhus i Spanien.

Bandama ligger 10 kilometer söder om Las Palmas och cirka 600 meter över havet. Bandama är belägen precis vid den vackra vulkankratern, caldera de Bandama, som är ett fint utflyktsmål. I närheten av den lilla staden ligger en anrik golfklubb och Bandamas vackert gröna landskap lämpar sig mycket väl för golfspel. Ska du hyra hus i Banama får du också en bra utgångspunkt för dagsturer på öns norra del.

Upplev Kanarieöarna från ett semesterhus på Gran Canaria

Tycker du om att vara ute i naturen, kommer du älska att hyra hus i Bandama. Med en av Novasols semesterbostäder i Bandama kan du tillbringa många timmar på en solig golfbana, vandra i naturreservatet Tafira eller utforska den spännande vulkankratern, caldera de Bandama, där du har en hänförande utsikt över landskapet från toppen.

Att tillbringa ledigheten i ett semesterhus på Kanarieöarna vid Bandama är en bra idé om du vill ha lugn och ro, men ändå kunna ta dig in till öns huvudort, Las Palmas. I Las Palmas kan du besöka Santa Ana-katedralen, Columbus-museet och det härliga parkområdet Ciudad Jardín. Ska du hyra hus på Gran Canaria får du också många tillfällen att njuta av öns matkultur, störst är restaurangutbudet i de större städerna som Las Palmas.

Hyr du en av Novasols semesterbostäder i Bandama får du många tillfällen att sola och bada på de härliga stränderna i närheten. Med ett hus i Bandama kan du besöka den berömda stranden Playa de las Canteras som ligger vid Las Palmas där du kan koppla av i den solvarma sanden, leka med barnen i vattenbrynet eller svalka dig i det turkosblå vattnet.

Ett enkelt sätt att hyra semesterhus i Bandama

Vill du bo i ett semesterhus i Bandama, kan du hyra hus på Gran Canaria här på hemsidan eller ringa Novasols kundtjänst. Novasol har funnits i Spanien sedan många år tillbaka och har fina semesterbostäder att erbjuda om du vill hyra hus i Bandama. Välkommen!