Semesterhus i Jandia med omnejd

Ta del av den fantastiska sandstranden på Fuerteventura genom att hyra hus i Jandia

För dig som vill semestra på Kanarieöarna kan vi passa på att tipsa om att hyra hus i Jandia, en vacker liten stad på södra Fuerteventura. Här är landskapet mycket vackert, stenigt och bergigt, förenat med en fantastisk strand och ett underbart klimat. Ett semesterhus i Jandia är på många sätt det perfekta semestermålet om du älskar havet, stranden och vattensport.

Sol, bad och stränder

Den nästan orörda stranden sträcker sig 6 kilometer mellan Pajara och Jandia. Gyllene sand och ett hav så klart att man kan se långt ner till det färgrika livet under ytan gör detta till en bedårande plats för sportdykaren. Genom att bo i ett semesterhus i Jandia är hela den södra udden av Fuerteventura alldeles utan för knuten och du kan både vandra och cykla i området. De steniga bergen må verka karga, men här finns mycket vackert att upptäcka. Passa på att hyra hus i Jandia och besöka den vackra nationalparken Parque Natural Jandia och njut av utsikter, vandring och enastående vacker natur.

I det smala havsområdet mellan öarna och den afrikanska kontinenten finns det mängder av svärdfisk, tonfisk och sardiner. Att bo i ett semesterhus i Jandia låter dig uppleva traditionellt fiske på nära håll. De här områdena hör till de bästa fiskeområdena för fiskarna som seglar längs kusten med sina båtar.

Jandia och hela den södra halvön är känd för sina magnifika surfing, kitesurfing och vindsurfing möjligheter. Från ditt semesterhus i Jandia har du chansen att prova på dessa och många fler spännande vattensporter. Även för dig som vill upptäcka en ny värld under ytan är Jandia ett utmärkt resmål som kan uppfylla färgrika och vackra drömmar, så varför inte hyra hus i Jandia och upptäcka allt det vackra helt i din egen takt.

Hyr semesterbostad på Fuerteventura hos NOVASOL

Hos oss på Novasol hittar du många härliga semesterbostäder i Jandia och vår långa erfarenhet ger dig trygghet och säkerhet. Alla våra semesterhus i Spanien är kvalitetssäkrade, precis som alla våra andra semesterbostäder över hela Europa.

Välkommen till Novasol för att hyra hus på Fuerteventura!