Semesterhus i El Cotillo med omnejd

Upplev den nordvästra kusten av Fuerteventura genom att hyra hus i El Cotillo

Den gamla fiskebyn El Cotillo ligger ganska långt norrut vid västra kusten av Fuerteventura. Den lilla hamnen i El Cotillo ligger bakom en enorm betongmur som skyddar de små förankrade fiskebåtarna från det öppna Atlantiska havet. Här är havet ofta mycket vilt och stora vågor sköljer över kusten, ibland kan vågorna till och med slå över hamnmuren trots dess storlek. För dig som är van surfare gör detta ett semesterhus i El Cotillo till en spännande och utmanande semesterdestination som med lätthet kan konkurrera med Corralejo och många andra kända surfingstäder på Fuerteventura. Passa på att hyra semesterhus på Fuerteventura för semestern, du kommer inte att ångra dig!

Kom nära resmålet

Även för dig som inte vill utmana Atlantens vrede är det ett utmärkt sätt att spendera semestern genom att hyra hus i El Cotillo. Här finner du många härliga krogar och restauranger som tillagar havets skatter till utsökta måltider och i närheten till våra semesterhus i El Cotillo hittar du även många lugna laguner och skyddade, vita stränder som bjuder in till bad och sol. Både stora och små besökare kan njuta av drömsemestern genom att hyra hus i El Cotillo, tänk bara på att ta med solkrämen om ni vill spendera hela dagen utomhus.

Det finns några affärer i denna lilla stad för dig som vill shoppa souvenirer men stadens charm består snarare av den underbara naturen och det klara havet. Du kan hyra cykel i närheten av ditt semesterhus i El Cotillo och upptäcka den vackra kusten och omgivningen på egen hand, eller hyra en båt för att åka på äventyr längs kusten.

Hyr ditt boende direkt hos NOVASOL

Att hyra hus i El Cotillo är ett utmärkt val för hela familjen, oavsett ålder. Här kan du njuta av en semester full av sol och värme och det härliga landskapet bjuder till många aktiviteter, passa även på att besöka det gamla fortet som skyddat byn från pirater och de andra sevärdheterna i området.

Här hos Novasol hittar du en uppsjö av semesterhus och lägenheter över hela Europa och du kan tryggt och säkert hyra hus i Spanien hos oss. Du kan enkelt söka bland våra semesterbostäder i El Cotillo och du bokar enkelt din drömbostad direkt online på vår hemsida.

Välkommen att hyra hus i El Cotillo med omnejd hos Novasol!