Semesterhus i L’Ampolla

Kom nära den lilla fiskebyn under semestern

Drömmer du om en rofylld semester- hyr semesterhus i L’Ampolla! Att hyra hus i L’Ampolla är ett bra sätt att utforska den fantastiska naturen, få koppla av på stranden och njuta av katalanska specialiteter. Novasol har ett brett utbud av semesterbostäder i Costa Dorada att erbjuda.

L’Ampolla är en liten fiskeby i den sydostliga delen av Costa Dorado, 165 kilometer sydväst från Barcelona. Tillbringar du ledigheten i ett semesterhus i L’Ampolla får du många tillfällen att uppleva underbar natur. Här finns sandstränder, nationalparker, sjöar och floder att upptäcka under Spanienvistelsen.

Utforska Costa Dorada från ett semesterhus i L’Ampolla

Tänk att vakna upp i ett semesterhus i Costa Dorada, äta en god frukost på terrassen och planera inför dagen. Kanske vill ni tillbringa dagen på stranden, vid L’Ampolla finns många härliga små vikar som är perfekta för avkoppling och fiske. Ska ni hyra hus i L’Ampolla får ni också otaliga tillfällen att vandra ute i naturen, cykla eller fågelskåda.

Att hyra hus i L’Ampolla är en bra bas för utflykter. Från L’Ampolla kan du ta dig till naturreservatet vid floden Ebres delta, nationalparken Serres de Cardó-el Boix eller ta en dagstur till Tarragona där du kan titta på ruinerna efter amfiteatern, besöka stadens arkeologiska museum och se klostret del Poblet som ligger i närheten.

Med en av Novasols semesterbostäder i L’Ampolla får du också möjlighet att njuta av god mat och utsökt vin under ledigheten. Här vid kusten kan du få tag på färsk fisk och skaldjur, spännande grytor med ris och självklart tapas i alla dess former. Avsluta gärna måltiden med den katalanska specialiteten crema catalana.

Ett smidigt sätt att hyra semesterhus i L’Ampolla

Är du intresserad av att bo i en av Novasols semesterbostäder i L’Ampolla, kan du boka semesterhus i Katalonien här på hemsidan eller över telefon. Novasol har funnits sedan 1968 och har ett härligt sortiment av semesterbostäder i Costa Dorada. Bland våra semesterhus i Katalonien finns allt från enkla bostäder till exklusiva semesterhus i Costa Dorada med pool och alla tänkbara bekvämligheter. Tänker du hyra hus i L’Ampolla via Novasol, ingår även ett trygghetspaket utan extra kostnad.