Semesterhus i Emilia Romagnas inland

Upptäck regionens inre delar med ett semesterhus som bas

Böljande kullar, historiska städer, salt parmaskinka och smakrik parmesanost. Det är vad som väntar om du hyr semesterhus i Emilia Romagnas inland. Läs mer om regionen och boka en av Novasols semesterbostäder i Emilia Romagnas inland i dag.

Emilia Romagna var från början två historiska regioner. Den numera sammanslagna regionen är vida känd för städer som Bologna, Parma, Rimini och fristaten San Marino. Regionen har också uppfostrat celebriteter som kompositören Guiseppe Verdi och filmregissören Federico Fellini. Ska du tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Emilia Romagna, kan du följa Fellinis spår i nöjesstaden Rimini.

Upptäck Bologna i Emilia-Romagna

Natur, kultur och smaksensationer

Att hyra hus i Emilia Romagnas inland är en bra utgångspunkt om du vill se dig omkring i nordöstra Italien. Med ett semesterhus i Emilia Romagnas inland och en hyrbil kan du enkelt uppleva det magiska landskapet i nationalparken Parco Nazionale dell'Appennino Tosco-Emiliano. Här finns ett rikt djurliv, böljande berg och klara sjöar.

Förutom hänförande natur, bjuder regionen också på mysiga byar och historiska städer. Vill du hyra lägenhet i Emilia-Romagna, är Bologna ett bra val. Njut av semestern med en kopp kaffe på det berömda torget med Neptunusfontänen, Piazza de Nettuno, besök den ståtliga gotikkyrkan San Petronio eller klättra upp i det lutande tornet Torre degli asinelli. Andra städer värda ett besök är Modena, Ferrarra och Parma.

Parmaprovinsen är inte bara känd för sina slott och arkitektur, utan mest berömd för sina delikatesser. Genom att hyra hus i Emilia Romagnas inland, kan du handla parmaskinka, parmesanost och balsamvinäger i någon av regionens gårdsbutiker. Njut av läckerheterna på terrassen och varför inte provsmaka ett av regionens viner, Lambrusco.

Smakfulla upplevelser i Emilia Romagna

Boka semesterhus i Emilia Romagnas inland

Vill du uppleva nordöstra Italiens vackra landskap och spännande kultur, kan du hyra hus i Emilia Romagnas inland via NOVASOL. Vi erbjuder många härliga semesterhus i Emilia Romagna i alla prisklasser och storlekar. Vill du hyra en av våra semesterbostäder i Emilia Romagnas inland, kan du boka online eller över telefon. Har du frågor om att hyra hus i Emilia Romagnas inland eller vill ha hjälp att hyra lägenhet i Italien är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst!