Attraktioner i Portugal

Hyr ett semesterhus i Portugal och ta del av landets breda utbud av attraktioner

Underbara Portugal är en okänd pärla i södra Europa. Vita sandstränder, turkost vatten, utmanande golfbanor och pulserande städer är bara några av Portugals attraktioner. Att hyra hus i Portugal är det absolut bästa sättet att utforska den fantastiska kustremsan.

Utforska Portugal med ett semesterhus som bas

Rikt utbud från norr till söder

Portugal ligger i södra Europa och gränsar till Spanien. Den långa atlantkusten med sina härliga sandstränder, brant stupande klippor och vilda natur bjuder på många upplevelser. De fina stränderna - ’praias’ - är självklara attraktioner i Portugal. Algarvekustens mest kända strand är Praia da Marinha, som räknas som en av Portugals vackraste.

I Lissabon finner du många av Portugals sevärdheter. Beundra de originella kakelplattorna på husfasaderna, besök konstmuseet Berardo Colecção eller ta en gul spårvagn till fästningen Castelo de São Jorge som är en av många sevärdheter i Portugal.

I Lissabon finns flera spännande stadsdelar som var och en har sin egen personlighet. Den hippa stadsdelen Bairro Alto är en av Portugals attraktioner. Här finns spännande butiker, bohemiska barer och heta klubbar. I medeltidsstadsdelen Alfama kan du besöka tjuvarnas marknad ’Feira da Ladra’, promenera bland trånga gränder och titta på vackra byggnader. Belém är Lissabons historiska centrum med bland annat klostret Jerónmios och Torre de Belém.

För surfare och golfare finns många attraktioner i Portugal. Utanför Lissabon ligger till exempel den populära stranden Cascais som är ett paradis för världens alla surfare. Längs den fantastiska Algarvekusten finns många utmanande banor för golfentusiasten.

 

Hyr semesterhus i Portugal och njut av historiska sevärdheter

Ett klick från att upptäcka Portugals sevärdheter

Vill du också koppla av på Praia da Marinha eller besöka pulserande Bairro Alto, kan du hyra hus i Portugal här på vår hemsida eller över telefon. Novasol har lång erfarenhet av uthyrning av semesterhus och lägenheter och finns i många länder, bland annat i Sydeuropa. Vi kan erbjuda ett härligt utbud av semesterhus i Portugal. Här på vår hemsida kan du bland annat hyra semesterhus i Algarve.

Det är tryggt att hyra hus i Portugal via NOVASOL. Alla våra semesterhus i Portugal är handplockade och besiktade av NOVASOLs medarbetare. Som Europas ledande förmedlare är vi glada över att numera kunna erbjuda våra gäster att också hyra hus i Portugal för semestern. Om du har några frågor eller vill ha hjälp att hyra semesterhus i Algarve, är du välkommen att ringa vår kundtjänst. Bem-vindo!