Semesterhus och stugor i Polen

Polen är ett resmål som fler och fler hittar till. Polen karaktäriseras av låglänta slätter, men stora variationer förekommer. I norr har Polen 528 km sandstränder mot Östersjön och hundratals sjöar bland pittoreska berg och djupa skogar.

I söder finns snösäkra vintersportorter i Tatrabergen och Karpaterna i Polen, och däremellan finns orörd natur och vidsträckt sjölandskap i Kasjubien och i Masurerna. Om du vill utforska landet har NOVASOL ett brett utbud av semesterbostäder i Polen!

 

Hyr ett boende i Polen

 

 

Polen har ca 39 miljoner invånare, av vilka ca 1,6 miljoner bor i huvudstaden Warszawa. Landet är en parlamentarisk republik och är uppdelat i 16 administrativa provinser (województwa). Efter 1989 har en viktig omvandling till marknadsekonomi genomförts.

Såväl utbudet på semesterhus och semesterlägenheter som turismen har under de senaste åren utvecklats enormt. Titta på NOVASOLs semesterhus vid den polska Östersjökusten eller sjönära hus i Kasjubien eller Masurerna! Speciellt för barnfamiljer erbjuder Polen idealiska semestervillkor genom sina gynnsamma priser och relativa närhet. Polen är också ett attraktivt semesterland för fiskare, jägare samt svamp- och bärplockare.

Den konstintresserade besöker Gdansk, Krakow, Warszawa eller Breslau.

Upptäck Polen genom att hyra hus, stuga eller lägenhet genom NOVASOL