Stugor i Olden

Semestra i natursköna Olden

NOVASOL har flera stugor i Olden för dig som vill besök den lilla byn vid Innvikfjorden. Byn är omgiven av en vacker natur med möjlighet till vandring och fiske. Vill du besöka det vackra Fjord Norge kan NOVASOL erbjuda ett stort utbud av stugor i Sogn og Fjordane. I Sogn och Fjordane möts du av en helt fantastisk natur med vackra fjordar, glaciärer och höga fjäll.

Den lilla byn eller tettsted som det heter i Norge, Olden ligger vackert beläget ut mot Innvikfjorden. Det är verkligen en idealisk plats att fira en lugn och harmonisk semester på. Olden är en trevlig liten by med vacker natur och flera shoppingmöjligheter. Det är en given plats för avkoppling och det är omöjligt att inte njuta av den fina naturen som omger byn. Genom att hyra stuga i Olden kan du koppla av och njuta av en lugn semester. Byn är överraskande välbesökt särskilt om sommaren då flera kryssningsfartyg lägger till i hamnen. Under dessa månader surrar den annars så lugna byn av liv och det är en härlig upplevelse att se de stora fartygen segla in genom fjorden.

 

 

Fiska eller vandra på semestern

NOVASOL har som stuguthyrning i Norge flera stugor i Olden för dig som tycker om att vandra. Det är väldigt fint att vandra genom Oldedalen. Oldedalen sträcker sig söderut mot Briksdalbreen som är en sidoarm till Jostedalsbreen. Området visar tydligt hur olik norsk natur är från den svenska och ni får själva uppleva det på nära håll. Missa inte att packa med ditt fiskespö för enligt sägen finns goda chanser för att fånga öring och lax i den närliggande älven, Oldeälven.

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Norge. Här kan du njuta av en lugn och harmonisk semester i en vacker miljö. I Sogn og Fjordane finns flera idylliska byar där du kan slappna av på din semester. Genom att hyra stuga i Olden kan du ta del av det natursköna Fjord Norge.