Stugor i Sundvor

Njut av idylliska Sundvor

Ta del av vacker natur genom att hyra stuga i Sundvor. I Rogaland ligger det idylliska Sundvor. Här finns en vacker och lättillgänglig natur i närheten av fjäll och fjordar. Med NOAVSOL kan du hyra stuga i Rogaland och uppleva regionens vackra landskap. Rogaland är den sydligaste delen i regionen fjord-Norge och består av en vacker kust, fjordar och öar. Här finns både höga berg och djupa dalar som måste upplevas.

 

NOVASOL har som stugförmedling i Norge flera stugor i Sundvor för dig som vill njuta av en lugn och stressfri semester. Sundvor ligger vackert mot Sundfjorden. Här finns både fina badplatser och flera fiskemöjligheter. Omgivningen kring Sundfjorden är verkligen idyllisk med vackra fjälltoppar i horisonten. Stanna upp på semestern och njut av att bara vara. I Sundvor kan du bada, fiska, ta en promenad, läs en god bok och uppleva den vackra naturen på din semester - här finns inga måsten.

 

Missa inte att besöka Sundvor långkyrka från 1927, en vacker träkyrka med 228 platser. Den vita träkyrkan, designad av arkitekten Erlend Tryti, var från början ett kapell. År 2000 uppgraderades kapellet till en kyrka. Genom att hyra stuga i Sundvor har du inte långt till andra spännande platser i Rogaland. Den kulturintresserade kan till exempel göra en dagstur till Stavanger där det utöver den vackra naturen och finns flera spännande museer. Det är ofta någon festival, konsert eller annat evenemang på gång i Rogaland, så håll ögonen öppna.

 

NOAVSOL har ett stort utbud av stugor i Norge för dig som vill semestra i vårt vackra grannland. Här finns orörd fantastisk natur med skogar, fjordar, fjäll och en fin kustlinje. Njut av den vackra naturen på din semester utan måsten och stress genom att hyra stuga i Sundvor med NOVASOL.