Stugor i Åkra

Upplev det natursköna Åkra

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Åkra. Här kan du ta del av en vacker natur i sydvästra Norge. I Åkra finns flera vandringleder och möjlighet för fiske. Här finner du några av de vackraste vyerna i landet och allt du behöver för att njuta av din semester.

Åkra är en del av Karmöy kommun som ligger i Rogaland. NOVASOL har flera stugor i Rogaland för dig som vill besöka den natursköna regionen. Åkra är verkligen en pärla i Rogaland som måste upplevas.

 

 

Åkras fantastiska vyer

Här finns flera vackra vandringsleder med utsikt över fantastiskt fina fjordar. Solnedgången blir inte vackrare än när den går ner över fjorden. Packa ner vandringskängorna och gå på tur som norrmännen säger. Vill du vandra och njuta av en vacker natur på din semester har NOVASOL flera stugor i Åkra. Vandringslederna löper både runt och längs med fjorden och inte minst genom Mossdalen. Det finns också möjligt att hyra häst om du vill ta del av ett större område och uppleva det vackra landskapet från en hästrygg.

För den entusiastiske sportfiskaren är det en självklarhet att tillbringa minst en dag ute på fjorden. Här finns goda chanser att fånga något att grilla senare på kvällskvisten. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Åkra för din fiskesemester.

Norge bjuder på en fantastik natur. NOVASOL har ett stort utbud av stugor i Norge för dig som vill besöka vårt grannland. Med en vacker natur, rik kultur och spännande historia finns det något för alla i Norge. Du som vill ha en härlig semester i en vacker miljö bör absolut besöka Rogaland och Åkra. NOVASOL har stuguthyrning i Norge och kan erbjuda flera stugor i Åkra för dig som inte vill missa den fantastiska utsikten.