search

Stugor i Ålesund

Besök en av Norges vackraste städer

Drömmer du om att hyra stuga i Ålesund? Med en av NOVASOLs stugor i Ålesund får du njuta av semestern i en av Norges vackraste städer. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Ålesund i många olika storlekar och prisklasser.

Ålesund anses vara en av de vackraste städerna i Norge och ligger i området Möre och Romsdal. År 1904 förstörde en brand stora delar av staden. Befolkningen fick fly och fler än 10 000 personer blev hemlösa. När staden sedan byggdes upp igen gjorde man detta i tidsenlig jugendstil. Ska du hyra stuga i Ålesund får du många tillfällen att promenera runt i staden och se alla vackra fasader, små torn och fantasifulla ornament.

 

Kultur och fiskelycka i Ålesund

Ålesund ligger precis vid havet och har en lång tradition av fiske. Tycker du om att fiska är det en mycket bra idé att hyra stuga i Norge. NOVASOL har stugor i Möre och Romsdal som är speciellt anpassade för fiskeentusiaster. Med en fiskestuga ingår oftast en egen båt så att du kan komma ut en bit från kusten för att fånga de stora fiskarna. Till fiskestugan finns ofta en anvisad plats för fiskrensning. Känslan att grilla din egenhändigt fångade fisk är oslagbar!

Ska du hyra stuga i Ålesund får du även lära dig mer om stadens kultur. Ta en promenad genom staden, titta på Jugendcentrets konstutställningar eller lär dig mer om stadens kulturhistoria på Ålesunds museum. Reser du med barn är till exempel en tur till Atlanterhavsparken att rekommendera. Där får barnen se det fantastiska livet under ytan. Med en av NOVASOLs stugor i Ålesund med omnejd får du också en bra bas för att se mer av Norges västkust.

 

Ett klick från en av Norges vackraste städer

Är du intresserad av att hyra stuga i Ålesund, kan du boka en av NOVASOLs stugor i Möre och Romsdal. NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i Ålesund och är ett bra val om du vill hyra stuga i Norge. Här på vår hemsida kan du söka bland våra stugor i Ålesund och hitta den stuga som passar dig bäst. Välkommen till NOVASOL när du söker stugor i Ålesund med omnejd!