Stugor i Modum

Norgesemester i den lilla kommunen i fylket Buskerud

Lugn och ro, förtrollande natur och fascinerande kultur - det är vad som väntar om du hyr en av NOVASOLs stugor i Modum. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Modum och hjälper dig gärna att förverkliga drömsemestern.

Att hyra stuga i Norge är mycket populärt, oavsett säsong. Kommunen Modum ligger i norra Buskeruds län cirka en timme från Oslo vid den vackra Tyrifjorden. Här i närheten finns även härliga längdåkningsspår samt världens största skidhoppsbacke.

 

En stillsam vistelse i Modum

Att hyra stuga i Modum är en bra start på en rofylld semester i naturen. Med en av NOVASOLs stugor i Buskerud kan du koppla bort vardagsstressen, bege dig ut på tur i längdåkningsspåret eller bygga snögrottor med barnen. Efter en ansträngande dag utomhus är det skönt att kura ihop sig framför brasan och umgås med familjen.

Funderar du på att hyra stuga i Modum under sommaren? Då kan du se fram emot långa promenader i det lummiga landskapet och rofyllda stunder i fiskebåten. I NOVASOLs utbud finns så kallade fiskestugor där det oftast finns tillgång till båt och fiskrensningsplats. Det finns också spännande utflyktsmöjligheter i området. Ta en tur till Blåfarveværket som är ett koboltmuseum med olika konstutställningar. Här kan du även åka på gruvsafari och besöka hantverksbodar.

 

Semestra på ditt eget sätt

NOVASOL grundades redan 1968 och har i dag ett brett utbud av stugor i Norra Buskerud. Vår idé går ut på att förmedla privatägda stugor i Modum och på många andra platser i Europa. Fördelarna med privatägd stuguthyrning i Modum är att vi kan erbjuda boenden fjärran från turistanläggningar på platser där familjen kan njuta av varandras sällskap och få en mer personlig semester.

Att hyra stuga i Norges fjällområden vid Modum är ett bekvämt sätt att semestra på. Alla våra stugor i Modum har tillgång till eget kök där du kan laga mat eller värma välling när som helst under dygnet. Dessutom har vi stugor i Modum i flera olika prisklasser. Har du frågor om att hyra stuga i Modum? Då kan du kontakta NOVASOLs kundtjänst via mejl eller telefon. Annars kan du enkelt hyra stuga i Modum här på hemsidan!