search

Stugor i Norge

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Norge

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Norge – eller hytte som norrmännen säger. Vårt grannland erbjuder en natur som närmast kan beskrivas som sagolik och bjuder in till fantastiska semesterminnen. Ett bra sätt att beskriva Norge är orörd natur, djupa skogar, fjordar, fjäll och en lång varierande kust. Den norska naturen inspirerar till många och olika aktiviteter för stora och små eller bara till avkoppling. Upplev den du med genom att hyra någon av våra stugor i Norge.

 

Gott om aktiviteter och sevärdheter

Att ta på tur till sin hytte är något som norrmännen gärna gör och det kan man förstå. Landet erbjuder mycket att se och göra. Huvudstaden Oslo är en ”liten” storstad vackert belägen vid vatten där du bland annat kan promenera längs med Aker brygge, besöka Operan eller ströva runt i Vigelandsparken. Väljer du att hyra stuga i Norge i närheten av Oslo så bör du definitivt besöka huvudstaden. Kanske då också ta en tur upp på Holmenkollen?

Utsikt över Oslo

Hyra stuga i Norge från norr till söder

Norge är ju dock så mycket mer än Oslo. Hurtigrutten har gjort sig känd för att erbjuda fantastiska vyer och fjordarna går att ta del av från många platser i landet. Väljer du att hyra stuga i Norge i Hordaland får du ta del av Hardangerfjorden som gjort sig känd för att vara ett av de allra vackraste naturmotiven och är en av de mest populära turistattraktionerna i fylket.

Andra populära attraktioner i Norge är Bergen Aquarium, Ishavskatedralen i Tromsö, Maihaugen i Lillehammer och Kristiansands djurpark. Kort sagt finns det alltid något att upptäcka om du hyr någon av våra stugor i Norge. Du väljer i ett brett utbud från norr till söder – såväl sommar som vinter. Testa att hyra stuga i Rogaland på sommaren, eller kanske en hytte i Trysil på vintern? Valet är helt ditt!

Hyr stuga i Norge och njut av en naturskön semester

NOVASOL - Störst på stuguthyrning i Norge

Med cirka 2 000 stugor i Norge har vi det största utbudet av kvalitetssäkrade semesterbostäder i landet. Samtliga hytter och stugor i vårt sortiment har inspekterats innan intag av behörig personal för att säkerställa att informationen är korrekt.

Väljer du att hyra stuga i Norge genom oss på NOVASOL så ingår dessutom alltid ett trygghetspaket i din bokning. Många av våra stugor i Norge välkomnar husdjur i sällskapet och är du fiskesugen så finns flera semesterbostäder där det ingår en egen båt.

Du kan boka stugor i Norge direkt här på vår hemsida eller genom att ringa till oss så hjälper dig vi gärna att boka eller svara på frågor.

Vi hälsar dig varmt välkommen till NOVASOL och våra stugor i Norge!