Semesterhus i Oud-ootmarsum

NOVASOL erbjuder vackra, välutrustade semesterhus i Oud-ootmarsum. Kontakta oss på 031-304 55 70 för ytterligare information om allt som Oud-ootmarsum i Nederländerna har att erbjuda.

 

Hyr hus i Oud-ootmarsum

 

NOVASOL har ett stort urval härliga semesterhus i Oud-ootmarsum att erbjuda. Du kan välja mellan många olika typer av boenden till exempel semesterhus med en fantastisk utsikt, pool inomhus eller med utrustning för många olika aktiviteter.

Oud-ootmarsum är en idyllisk liten by med några få hundra invånare, belägen i provinsen Overijssel. Skogen, som tidigare klädde området, har fått ge vika till följd av skogs- och gruvindustrin, men i gengäld har de många gamla dagbrotten bildat ett fantastiskt vackert system av sjöar. Området betraktas i dag som ett av de mest natursköna i landet

Med ett hus från NOVASOL är du och din familj garanterade en härlig utgångspunkt här i härliga Oud-ootmarsum. Området är ett av de bästa vi kan erbjuda i Nederländerna och vi kan varmt rekommendera en semester här!

Oud-ootmarsum är den perfekta orten till alla er som längtar efter total lugn och ro. Våra rymliga, välutrustade semesterbostäder skapar perfekta ramar för en fridfull vistelse - låt fantasin sätta gränserna för vad ni fyller dem med.

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning i flera år och har genom åren har vi hjälpt tusentals svenskar att få sina semesterdrömmar uppfyllda. Önskar du att hyra hus i Overijssel är du varmt välkommen till oss på NOVASOL.