Semesterhus i Het Gooi

NOVASOL kan rekommendera härliga Het Gooi till alla resesugna svenskar. Det kostar inte en förmögenhet att hyra en fin stuga. Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Het Gooi året om till förmånliga priser. Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att hyra hus i Het Gooi i Nederländerna.

 

Hyr hus i Het Gooi och njut av Nederländernas vackra natur

 

Het Gooi är ett av Hollands mest natursköna områden. Tvärtemot vad ni kanske förväntar er, bjuder landskapet här faktiskt på kullar och dalar, som skapat grogrund för en fantastisk flora. Med ett semesterhus i denna idyll är ni dessutom inom köravstånd till alla landets mest intressanta storstäder.

NOVASOL har hus i närheten av Amsterdam, Hilversum och Amerfoort, men också semesterhus som smälter in i det vackra landskapet i Het Gooi. Ni har kommit helt rätt om det är hit ni önskar åka på er nästa semester i Nederländerna.

Het Gooi har ett otroligt omväxlande landskap, med frodiga dalar och backar, som på sina håll planar ut i stora hedar. De flesta av våra sommarhus ligger längs den sandiga kusten, som bjuder på fantastiska badstränder för hela familjen.

NOVASOL har semesterhus på många håll i denna vackra provins. Samtliga våra hus är noga utvalda och kontrollerade av vår egen personal - allt för att kunna garantera er precis den semesterupplevelse som ni förväntar. Välkommen att hyra hus i Noord-Holland hos oss!