Semesterhus i Hitzum

När kompassen pekar på Hitzum i Nederländera, är NOVASOL den idealiska arrangören av boendet! Vi har fina erbjudanden på hus för varje plånbok och smak i härliga Hitzum.

På NOVASOL är vi experter på stuguthyrning i Hitzum. Hos oss är det alltid lätt att snabbt hitta härliga semesterbostäder i Hitzum samt i resten av Nederländerna. Du kan boka online dygnet runt.

Hitzum är ett paradis för alla som vill komma bort från vardagen och njuta stillheten och ron i en af landets mest autentiska byar, med endast 250 invånare. Den ligger placerad i det vackra Friesland vars natur, trots att landskapet är platt som en pannkaka, bjuder på rika variationer.

NOVASOL har härliga semesterhus och luxuösa villor i denna by, som utöver lugn och ro bjuder på goda inköpsmöjligheter samt tillgänglighet till provinsens större städer. Om ni överväger att åka till Nederländerna på semester, varför inte ställa kompassen på Hitzum och låta oss hjälpa er med boendet? Vi rekommenderar varmt denna pärla!

Runt Hitzum i Franekeradeel finner ni den vackra och säregna våtmarken Waddenhavet. Holländarna har gjort en ansträngning för att bevara detta speciella, platta strandlandskap, som i dag bland annat bjuder på ett oerhört rikt fågelliv. Dessutom finner ni här härliga, långgrunda stränder - som skapade för familjen med små barn.

De senaste åren har NOVASOL hjälpt tusentals skandinaver med att få sina resedrömmar i Nederländerna uppfyllda. Vår välkända service och rådgivning har fått oerhört positiv feedback från våra gäster, vilket borde vara det bästa betyg man kan få! Varmt välkommen att hyra hus i Groningen hos oss!