Semesterhus i Firdgum

NOVASOL har semesterhus i Firdgum anpassad till era behov, plånbok och smak. Nederländerna har otroligt mycket att erbjuda den semesterhungrande och omkring Firdgum finns allt ni behöver.

Det kostar inte en förmögenhet att hyra en fin semesterbostad. Hos NOVASOL har vi stuguthyrning i Firdgum året om till förmånliga priser. Firdgum är med sitt invånarantal på runt 100 så liten, att det nästan är en överdrift att kalla den en by. Inte desto mindre är den utan tvekan ett av våra allra bästa resmål för den som vill tillbringa tiden i lugna, härliga omgivningar.

NOVASOLs semesterhus i Groningen är en välrenommerad förmedling av bostäder och har genom åren hjälpt tusentals resesugna nordbor att få uppleva deras drömmars semester. I Firdgum vid Frieslands kust har vi funnit en pärla till alla er som längtar efter ro och lantlig idyll.

Med ett semesterhus i Firdgum i Franekeradeel, kan ni vara säker på att få en behaglig, rofylld och avkopplande vistelse. Njut utsikten över de vidsträckta ängarna med betande kor eller upptäck det rika fågellivet, där den tålmodige belönas med att få se både storkar och andra vackra, spännande fågelarter. Vidare bjuder området på några av landets bästa stränder, där föräldrarna tryggt kan låta barnen bada i det grunda, lugna och varma vattnet.

Alla semesterbostäder som förmedlas av oss på NOVASOL har genomgått vår grundliga kvalitetskontroll - allt för att säkra våra kunder den höga standard, vi har blivit kända för.