Semesterhus i Surhuizum

Njut av sol och bad i Surhuizum

Surhuizum är en by i Nederländerna med cirka 1100 invånare, belägen i den nordliga provinsen Friesland. Om vintern för byn en stillsam tillvaro, men om sommaren, när turisterna kommer för att njuta av solen och de breda stränderna, blir befolkningen mångdubblad. Besök Surhuizum i Holland och njut gott av den lokala gästfriheten och de härliga badstränderna.

Surhuizum är en badort som holländarna själva uppskattar högt. Om dagen håller erfarna livvakter ett vakande öga över de badande, till barnföräldrarnas stora trygghet. Och om kvällen städas och rengörs stränderna, så att de varje morgon åter står inbjudande och fräscha. Därutöver bjuder orten på alla inköpsmöjligheter Ni behöver - och för er som önskar shoppa, eller kanske gå på museum, finns flera större städer i närheten.

NOVASOL har ett brett urval av semesterhus, stugor och lägenheter i Surhuizum som ger er den perfekta utgångspunkten för er semester i Surhuizum. Till mycket fördelaktiga priser, hyr vi ut semesterbostäder som vi garanterar kommer leva upp till den mest inbitne turistens alla förväntningar.

Genom åren har NOVASOL hjälpt tusentals nordbor med att uppfylla deras drömmar om en härlig semester i Europa. Om du vill hyra hus i Nederländerna är du varmt välkommen till oss! Du hittar hela vårt utbud här på vår hemsida.