Semesterhus vid Makarska Rivieran

Upplev populära Makarskas Riviera under semestern

Att hyra hus vid Makarska Rivieran är början på en drömsemester. Här ligger städer och byar som ett pärlband längs den kroatiska kusten. Bada i det kristallklara vattnet, ö-luffa, vandra i bergen eller koppla av på en av alla uteserveringar.

Makarskas Riviera är en sex mil lång kustremsa som sträcker sig från orten Brela i norr till Gradac i söder. Här finns orterna Baska Voda, Tucepi, Podgora och förstås den populära semesterorten Makarska. Ska du och din familj hyra hus vid Makarska Rivieran, får ni många tillfällen att njuta av sol och bad vid den vackra kusten.

Upptäck Rivieran genom att hyra hus i Makarska

Det finns mycket att se och att göra vid Makarskas kust och från ett semesterhus i Dalmatien har ni ett perfekt utgångsläge för eskapader längs Rivieran. Vid Brela finns den härliga stranden Dugi Rat, Gradac kan stoltsera med en av Kroatiens längsta stränder och vid Tucepi finns många möjligheter till vattensporter. Det är även nära till städerna Split, Trogir och Dubrovnik.

Att hyra semesterhus i mellersta Dalmatien är ett bekvämt sätt att utforska Makarskas Riviera. Med ett semesterhus vid Makarska Rivieran kan ni ta en färja till öarna Brac och Hvar, vandra längs någon av stigarna som leder uppför bergskedjan Biokovo eller stressa av på en av de mysiga uteserveringarna som finns i Makarska.

Kuststräckan bjuder även på kulinariska läckerheter. Med ett semesterhus vid Makarska Rivieran får ni många möjligheter att njuta av färskfångad fisk som till exempel sjötunga eller färska skaldjur som musslor och ostron. Vid kusten odlas även druvor och oliver, missa inte chansen att smaka det lokalproducerade vinet.

Ett klick från att hyra hus vid Makarska Rivieran

Är du och din familj intresserade av att upptäcka städerna längs kusten, kan ni hyra semesterhus vid Makarska Rivieran hos Novasol. Novasol har förmedlat hus och lägenheter i Kroatien sedan 2005 och har ett härligt sortiment semesterhus vid Makarska Rivieran på vår hemsida. På Novasols hemsida kan du titta på våra bostäder och även hyra hus i Makarska. Vill du ha hjälp att boka hus i södra Kroatien, är du varmt välkommen att ringa oss!