Semesterhus i San Feliciano

- ännu ett härligt ställe i Italien!

Ställ ner dina resväskor i ett av våra semesterhus och upplev både San Feliciano och resten av Umbrien därifrån.

San Feliciano ligger vid Trasimenosjön i Stövellandets gröna hjärta, Umbrien. Det är en mycket charmerande och trevlig liten stad som är lätt att trivas i. Här är det grönt och skönt och staden ligger precis nere vid sjöstranden.

NOVASOL ser till att du får ett brett utbud av semesterhus att välja mellan i Italien. Önskar du galen lyx? Eller 'back-to-basics'-enkelhet? Vårt sortiment av semesterbostäder i San Feliciano rymmer möjlighet till både det ena och det andra och vi förmedlar naturligtvis även andra alternativ om du föredrar något däremellan.

Förutom att njuta av denna sköna lilla stad så kan du låta dig betagas av Trasimenosjöns härlighet. Vattnet är lugnt och ovanligt rent och sjön är kantad av charmiga bergslandskap. I sjön, som inte är djupare än sex meter på det djupaste stället, ligger tre öar; Isola Maggiore, Isola Minore och La Polvese som betyder; den stora, den mindre och den minsta. Det bor bara folk på den största av öarna där det produceras av traditionell spets, de så kallade 'Pizzo d'Irlanda'.

Staden med omnejd bjuder på en mängd härliga, traditionella fester och evenemang som är roliga att delta i. Det är till exempel drakfestival i Castiglione del Lago och en festlig tävling där stadens fyra kvarter kämpar mot varandra.

Vill du utforska San Feliciano är du varmt välkommen att hyra hus i Umbrien hos NOVASOL!