search

Semesterhus i Volterra

Fira semester med NOVASOL i vackra Volterra som ligger i närheten av San Gimignano. Vi har de mest fantastiska semesterhus till uthyrning i hela Italien. Välj med hjärtat, välj Volterra.

Volterra är en gammal etruskstad som ursprungligen var två gånger så stor än den är idag. Dessvärre har stora delar av den eroderat men man kan fortfarande se spår av etrusktiderna till exempel vid Porta all'Arco, en av stadens gamla stadsportar.

Om du vill fira semester i Volterra kan du hyra in dig i ett av de trevliga lokala semesterhus som NOVASOL har i sitt utbud. Vi har många fantastiska semesterbostäder att välja mellan över hela Italien. Nyrenoverade bondhus, vackert belägna landställen, spännande lägenheter. Se vårt stora utbud redan idag och boka ditt drömhus - det är enkelt och det går snabbt.

Volterra ligger i det vackraste bergslandskapet i provinsen Pisa. Rådhuset Palazzo dei Priori på en av Italiens vackraste platser Piazzo dei Priori som ligger mitt i hjärta är en av de äldsta byggnaderna i sitt slag i hela Toscana. Med andra ord: glöm inte kameran, här finns massor av oförglömliga motiv till semsteralbumet.

Hos NOVASOL ser vi fram emot att hälsa er välkomna till ert helt egna semesterhus under det härliga toscanska himmelriket. När ni varit här en gång kommer ni återvända om och om igen. Det bara vet vi.

Välkommen att hyra semesterhus i San Gimignano hos NOVASOL!