Semesterhus i Sinalunga

Sinalunga ligger i provinsen Siena i Italien. Hos NOVASOL hittar du semesterhus som ger dig en välfungerade bas att uppleva det hela ifrån. Missa inte underbart vackra Sinalunga.

Sinalunga är inte lika välbesökt som några av de andra städerna i de toscanska områden och det är faktiskt riktigt synd för här finns fina semesterupplevelser att suga till sig. Å andra sidan ger det dig en nästan hemlig möjlighet till att uppleva denna lilla, strålande pärla utan någon stor turistinvasion.

NOVASOL finns på plats i Sinalunga precis som vi är i resten av Italien och i många andra länder i stora delar av Europa. Våra semesterhus finns i många versioner. Gillar du enkla hus utan extravaganta detaljer och onödigheter? Eller älskar du bara lyx? Våra semesterbostäder fås i bägge ändar av skalan, för att din semester är viktig.

I utkanten av Sinalunga hittar du den berömda och exklusiva gourmetrestaurangen som lystrar till namnet 'Locanda dell'Amrosa'. Här kan du låta munvattnet vara och glädja smaksinnena med himmelska smaker och priser.

Njut av stadens trevliga caféer, butiker och många vackra, historiska byggnader. I närheten hittar du Siena som ligger endast 45 kilometer bort och ännu närmre ligger Cortona som också är värt ett besök.

 

Vill du utforska Sinalunga är du varmt välkommen att hyra ett semesterhus i Siena hos NOVASOL!