Semesterhus i Radicondol

Radicondol kan upplevas på ett bra sätt med utgångspunkt i ett av våra semesterhus. NOVASOL hjälper dig att få en fantastisk semester i Radicondol i Sienaprovinsen eller andra ställen i Toscana.

Radicondol representerar ännu en underbar plätt i det högt älskade stövellandet som rymmer så många magiska möjligheter och kryddar dina semesterupplevelser med äkta, ren njutning. Kom och se det med egna ögon och fäll en liten tår när du ska hem igen.

Packa upp din resväska och slå dig ner i ett av våra fina semesterhus som ger dig trivsel och tak över huvudet i Radicondol eller i en av de andra sköna städerna i Sienaprovinsen. Italien är bellissimo och våra semesterbostäder fås precis som du vill ha den. Med eller utan swimmingpool till exempel.

Radicondol är en medeltidsstad som bjuder på flera historiska och sevärda byggnader och utöver detta även resterna av den stadsmur som tidigare omgav hela staden. Besök Collegiatekyrkan med det fina klocktornet och underbart vackra konstverk. Ta en tur förbi slottet Castello di Elci och besök dessutom klostret Convento di San Francesco som också är en intressant byggnad.

Staden är omgiven av vackra skogsområden, befolkningen består av omkring 1.000 människor och de flesta av dem är ovanligt gästfria. Dessutom är området inte så dyrt att vara i som de mer traditionella turistöverfulla toscanska städer. Stället är i det stora hela absolut värt ett besök.

Välkommen att hyra ett semesterhus i Siena hos oss!

Se alla våra regioner

Se alla våra områden

Se all inspiration