Semesterhus i Montepulciano

Om resan går till det kulliga området Montepulciano i sköna Italien, är det NOVASOL du ska kontakta. Våra semesterhus kan hyras överallt i Italien - även i Montepulciano.

Montepulciano är en charmerande medeltids- och renässansstad som ligger charmigt till på en bördig kulltopp med imponerande utsikt över det toscanska landskapet. Här kan du ibland utbrista kärleksutrop för platsen är helt förtrollande.

Ta råd av NOVASOL när det rör sig om att hyra semesterbostäder till resan till Italien. Vi har ett stort utbud av sköna sommarhus bra fördelade över hela landet, även i Montepulciano i provinsen Siena. Utbudet rymmer massor av möjligheter till att hitta precis den semesterbostad som passar dina behov. Du kan få både läcker lyx och romantisk enkelhet. Du väljer själv.

Montepulciano är en av Toscanas blomstrande vinområden, mest känt för det berömda och anrika Brunellovinet och för det välsmakande Vino Nobile di Montepulciano som räknas till landets mest utsökta. Gatorna i staden är branta och har dess egen charm.

Staden ligger i den södra delen av Toscana som av många uppfattas som 'klassiska Toscana'. Naturen stoltserar med olivlundar, underbara vinmarker, kuperad terräng och bjuder på den ena charmiga staden efter den andra som pärlor på band. Och vilka pärlor!

Välkommen att hyra hus i Siena för att utforska Montepulciano!