Semesterhus i Casole d'Elsa

Casole d'Elsa ligger i västra delen av Toscana. Hyr ett av våra semesterhus och låt NOVASOL vara med och göra din semester i Italien till en succé. Casole d'Elsa rekommenderas starkt.

Casole d'Elsa ligger precis över knäet till den höga stöveln som landet är format som. Eller med andra ord, i den västra delen av Toscana. Staden är beläget på en charmig, grön kulle vilket ger folk som gillar läckra utsikter riktigt bra möjligheter till att verkligen få det.

Kontakta oss på NOVASOL och ta del av vår erfarenhet och knowhow inför resan genom att hyra ett av våra semesterhus. Italien är skönt, Sienaprovinsen är underbar och Casole d'Elsa är bara bäst. Våra semesterbostäder ger dig möjlighet till att komma nära allt det goda och du får en välfungerade och lugn utgångspunkt från vilken du kan ge dig ut på äventyr.

Njut av den gamla medeltidsstadsmuren som fortfarande omringar staden på vissa ställen. Upplev stadens välbevarade platser som till exempel Piazza della Libertà och besök det imponerande slottet Rocca med det massiva stentornet.

Staden ligger i ett område som rymmer otaliga sevärda städer och platser. Florens hittar du 70 kilometer härifrån, Siena 30 kilometer bort och missa inte att resa till San Gimignano som ligger ännu närmre.

Välkommen att hyra hus i Siena hos NOVASOL!