Semesterhus i Versilia

Njut av semestern i praktfulla Versilia

NOVASOL har ett brett utbud av semesterhus i Versilia. Vi har en mängd semesterbostäder i Toscana som ger dig en perfekt utgångspunkt för att utforska Italien.

Versilia är namnet på ett populärt semesterområde i den precis lika populära Toscanaregionen. Den sträcker sig längs kusten från Marina di Massa i norr tilll Masaciuccolisjön i syd och omfattar bland annat städerna Camaiore och Viareggio.

Versilia är för dig som gillar att bada och sola men som även gärna vill uppleva det härliga Italien. Med NOVASOL kan du hyra det skönaste semesterhuset som får dig att komma det hela riktigt nära. Oavsett vilken typ av semesterbostad du är ute efter så har vi helt säkert den rätta för dig. Kolla in vårt fina utbud på nätet där du i lugn och ro kan hitta fram till ditt drömsemesterhus.

Från badstränderna längs kusten i Versilia är det inte långt till härliga upplevelser inåt landet. Här lockar särskilt städerna Lucca, Pisa, Siena och Florens med fantastisk historia och många sevärdheter. Eller kanske kan en tur till Elba, den största ön i det toscanska öriket. Möjligheterna är många.

Se alla våra regioner

Se alla våra områden

Se all inspiration