Semesterhus vid norra Italiens sjöar

Semester vid t ex Comosjön, Gardasjön och Lago Maggiore

Drömmer du om att hyra hus vid norra Italiens sjöar? Med ett semesterhus i Italien får du en härlig vistelse med förtrollande natur, spännande kultur och god mat. NOVASOL är en av Europas största stugförmedlare med prisvärda semesterbostäder bland annat vid de populära sjöarna i norra Italien.

De flesta av Italiens sjöar är koncentrerade till de norra delarna av landet.. Hyr du semesterhus vid norra Italiens sjöar, får du med egna ögon uppleva de välkända sjöarna Gardasjön, Comosjön, Ortasjön och Lago Maggiore. Ska du hyra hus i Italien i juni, får du inte missa Gardas stadsfest med god mat och dryck.

Gardasjön i norra Italien

Semesterhus på många vackra platser i Italien

Med ett boende vid Gardasjön finns gott om aktivitetsmöjligheter såsom vattenskidor, vindsurfing eller kajak. Gardasjön är Italiens största sjö och en av landets mest populära destinationer. Ska du hyra semesterhus i Italien vid Gardasjön får du också tillfälle att dricka vin från det berömda området Valpolicella.

Har du boende vid norra Italiens sjöar i närheten av Lago Maggiore får du en avkopplande Italienvistelse. Genom att hyra boende i Italien vid Maggioresjön kan du åka på småutflykter till ön Isola Bella för att se barockslottet, besöka den botaniska trädgården på ön Isola Madre eller äta fisk på en av ön Superiores fiskrestauranger.

Mellan Valsesia och Lago Maggiore ligger Ortasjön. Hyr du ett hus eller en lägenhet vid norra Italiens sjöar nära Ortasjön är du omgiven av vackra landskap. Ortasjön är känd som den mest romantiska sjön i Italien. En av pärlorna vid sjön är ön San Giulio.

NOVASOL har även semesterbostäder vid norra Italiens sjöar utanför Comosjön. Här finns det också mycket att upptäcka, såsom katedralen och den lilla staden Bellagio, som ligger på den södra stranden av sjön. Ska du hyra hus vid norra Italiens sjöar vid Comosjön, måste du också besöka Lecco och Varenna som är intressanta destinationer.

Luganosjön, ligger vid den södra änden av Ticino och är en semesterregion söder om Alperna. Genom att hyra hus vid norra Italiens sjöar nära Luganosjön får du uppleva god mat, shopping, kultur och avkoppling. Det enklaste sättet att hyra hus vid norra Italiens sjöar, är att boka här på hemsidan eller ringa vår kundtjänst.

Hyr semesterbostad vid Comosjön

Sök och boka boende direkt hos NOVASOL

Hos NOVASOL kan du hyra hus i Italien på de flesta platser i landet. Så även vid sjöarna i norr. Året om besöker våra italienska kollegor nya semesterbostäder vilket gör att det hela tiden fylls på med nya hus och lägenheter i utbudet. Du bokar ditt boende direkt här på vår hemsida eller genom att ringa till oss. Vår kundservice hjälper dig gärna om du har frågor kring något av våra boenden. Är det något vi inte kan svara direkt på, skickar vi din fråga till Italien så att vi kan återkomma till dig när husägaren har svarat. Se utbudet genom att göra en sökning redan idag och boka din nästa semesterbostad vid norra Italiens sjöar hos oss på NOVASOL - välkommen!