Semesterhus vid Gardasjön

Spendera semestern vid Italiens största sjö

Ska du till Gardasjön i Italien? NOVASOL har ett brett utbud av semesterbostäder vid Gardasjön. Genom att hyra hus i Italien får du gott om tid att uppleva norra Italiens natur och kultur.

Gardasjön ligger mellan regionerna Lombardio och Veneto och är landets största sjö med en area på 370 kvadratkilometer. Sjön är en glaciärsjö som omges av olivlundar, citronträd och berg. Ska du hyra hus vid Gardasjön i juni får du inte missa Gardas stadsfest där det serveras sardeller och skålas för sommaren.

Hyr semesterhus och upplev Gardasjön

Upplev den storslagna Gardasjön

Vakna utvilad i ett semesterhus vid Gardasjön och ät en god frukost på terrassen. Njut av utsikten över den klarblå sjön, citronlundarna och de stolta bergen i bakgrunden. Genom att hyra hus vid Gardasjön får du många tillfällen att vara ute i naturen. Sommartid kan du bada i sjön, paddla kajak, vandra och cykla. Det finns även härliga nationalparker norr om sjön.

Att hyra hus vid Gardasjön är en bra bas för utflykter. Våra semesterboenden vid Gardasjön är belägna mellan Milano och Venedig som bjuder på många sevärdheter. Besöker du Milano får du inte missa katedralen och det berömda operahuset Teatro alla Scala. I Venedig rekommenderar vi en paus på Markusplatsen och ett besök i vackra palazzo Ducale. Med ett boende vid Gardasjön kan du även uppleva historiska Verona.

Att hyra hus vid Gardasjön är också ett bra sätt att njuta av italienska läckerheter. Med ett semesterhus vid norra Italiens sjöar får du tillfälle att smaka den saffransdoftande risotto milanese, den smakrika grytan Osso Buco och den goda osten taleggio. Ska du hyra semesterhus vid Gardasjön kan du även dricka utsökta rödviner från det närbelägna området Valpolicella.

Koppla av vid Gardasjön i Italien

Boka boende vid Gardasjön redan i dag

På NOVASOL kan vi erbjuda semesterbostäder vid Gardasjön som innehåller allt från stor lyx till enkel charm. Genom att göra en sökning kan du hitta ett boende som passar just dig. Kanske vill du bo direkt vid sjön eller en bit ifrån. Kanske vill du ha tillgång till pool? Många av våra semesterbostäder vid sjön har tillgång till just pool. Du kan enkelt filtrera på detta i din sökning. Ett tips är att samtidigt komma ihåg att klicka i de datum du tänkt resa. Då visas endast boende som är lediga under den perioden du önskar resa och också till vilket pris. 

Här på hemsidan kan du boka en av våra semesterhus vid norra Italiens sjöar eller läsa mer om Lago di Garda. Vill du ha ett mer personligt bemötande, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon eller mejl. Ska du hyra hus i Italien via oss, ingår också automatiskt och kostnadsfritt vårt Trygghetspaket. I paketet finns bland annat avbeställningsskydd samt en bästa pris garanti. Läs mer om detta i våra Hyresvillkor.

Du bokar också tryggt i vetskap om att våra enga, lokala medarbetare i Italien har besökt varje boende innan uthyrningen börjar. Detta som ett sätt att kvalitetssäkra så att rätt information visas mot dig som ska hyra. 

Välkommen till oss när du vill hyra semesterhus vid Gardasjön.