Semesterhus vid Comosjön

Njut av en italiensk semester i härlig miljö

Längtar du efter en Italienvistelse utöver det vanliga, kan du hyra hus vid Comosjön (Lago di Como). Med ett semesterhus vid Comosjön får du en rofylld ledighet i förtrollande omgivningar. NOVASOL kan erbjuda ett unikt utbud semesterbostäder vid Comosjön.

Den vackra sjön Lago di Como är belägen i norra i Italien. Sjön har formen av ett uppochnervänt Y och räknas som Italiens djupaste sjö med ett djup på över 400 meter. Bor du i ett semesterhus vid Comosjön får du ett perfekt tillfälle att lära känna norra Italien lite bättre.

Sjön Lago di Como i Italien

Lugna dagar med hänförande utsikt

Drick en kaffe på terrassen och blicka ut över den klarblå sjön och de imponerande bergen som ramar in landskapet. Ska du hyra hus vid Comosjön kan du se fram emot en lugn semester med sol och bad under sommaren, härliga vandringar kring sjön och avkopplande golfspel på någon av banorna i närheten.

Förutom vacker natur, bjuder området även på spännande kultur. Ska du hyra hus vid Comosjön kan du passa på att besöka Museo della Seta som är ett museum över sidenindustrins historia och även shoppa i den historiska staden Como. Vill du uppleva mer kultur kan du bege dig till metropolen Milano för att gå på opera i den berömda Teatro alla Scala, se stadens storslagna katedral eller besöka konstmuseet Brera. Är du fotbollsintresserad kan du se en match med de lokala klubbarna AC Milan eller Inter.

Comosjön i Italien

Boka ditt boende vid Comosjön hos NOVASOL

Vill du också uppleva Lago di Comos skönhet ska du hyra hus i Italien. NOVASOL är en av Erupas ledande stugförmedlare och har ett härligt urval semesterhus i Italien vid Comosjön. Det enklaste sättet att hyra hus vid norra Italiens sjöar är att boka en av våra semesterbostäder direkt här online eller över telefon.

Att hyra hus är bekvämt och säkert. Alla våra semesterhus i Italien ägs av privatpersoner vilket gör att du kan semestra vid Comosjön som en infödd italienare. En annan fördel med ett semesterhus vid Comosjön är att alla semesterbostäder har självhushåll. Skulle du mot all förmodan få problem under vistelsen i ditt semesterhus vid Comosjön, kan du alltid kontakta NOVASOL. Välkommen till Comosjön!