Semesterhus i Kampaniens inland

Ta del av allt från matupplevelser till historia

Hyr semesterhus i Kampanien i sommar! Genom att hyra hus i Kampaniens inland får du uppleva förtrollande natur, spännande kultur och gastronomiska höjdpunkter. Novasol finns på många platser i Europa och har ett unikt utbud semesterbostäder i Kampaniens inland.

Regionen Kampanien ligger i sydvästra Italien och är vida berömd för den vackra Amalfikusten. Även om Amalfikusten kan stoltsera med klarblått hav så långt ögat kan nå, dramatiskt stupande berg och pittoreska kyrkor, så bjuder även regionens inland på skönhet och hänförande natur.

Upptäck vackra Kampaniens inland

Har du tröttnat på storstäder, men ändå vill uppleva kultur? Då är ett semesterhus i Kampaniens inland en bra idé. Kultur och arkitektur hittar du bland annat i provinshuvudorten Caserta där du kan se det storslagna barockpalatset och ströva omkring i palatsets trädgård och beundra alla vackra fontäner. Ska du hyra hus i Kampaniens inland måste du även ta en promenad i den medeltida byn Casertavecchia som ligger en mil från Caserta.

Tillbringar du ledigheten i ett semesterhus i Kampaniens inland finns också andra sevärdheter i regionen. Vandra i det härliga naturområdet parco regionale del Matese där du kan njuta av det bergiga landskapet, den spegelblanka sjön och de lummiga dalarna. Passa också på att ta en dagsutflykt till kulturmetropolen Napoli där du rekommenderas smaka den berömda pizzan.

Semestra som en italienare i sommar

Att hyra hus i Kampaniens inland via Novasol har många fördelar. Novasol har funnits sedan 1968 och har ett brett utbud av semesterbostäder i Italien. Våra semesterhus i Kampanien ägs av privatpersoner vilket betyder att vi kan erbjuda personligt inredda bostäder på platser dit turismen ännu inte nått. Med en av Novasols semesterbostäder i Kampaniens inland får du uppleva italienarnas Italien helt enkelt.

Våra semesterbostäder i Kampanien är unika, men alla har ett välutrustat kök och håller god standard. För att upprätthålla den goda standarden, kvalitetssäkras alla våra semesterhus i Kampaniens inland regelbundet av kunnig personal på plats i Italien. Det enklaste sättet att hyra hus i Kampaniens inland är att boka direkt här på hemsidan eller kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst hjälper dig även gärna med praktiska detaljer kring ditt semesterhus i Kampaniens inland.