Semesterhus vid Adriatiska havets kust

Semestra vid Friuli-Venezia Giulias kust i Italien

Koppla av i ett semesterhus vid Adriatiska havets kust! Genom att hyra hus vid Adriatiska havets kust får du gott om tid att njuta av solsken, sandstränder och mysiga kvällar på terrassen.

Regionen Friuli-Venezia Guilia ligger i nordöstra Italien vid Adriatiska havet. Adriatiska havet är en vik av Medelhavet och har fått sitt namn från staden Adria som ligger i norra Italien. Adriatiska havet sträcker sig från östra Italien till Slovenien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Montenegro och Albanien. Novasol har härliga semesterbostäder vid Adriatiska havets kust.

Utforska en spännande del av Italien

Med ett semesterhus vid Adriatiska havets kust får du alla ingredienser till en avkopplande vistelse i Italien. Längs kusten ligger många sköna badorter som Lignano och Grado. Lignano är ett modernt semesterparadis med en åtta kilometer lång sandstrand, en nöjespark, ett vattenland och ett flertal spa-salonger.

På andra sidan lagunen ligger Lignanos historiska motsats. Medan Lignano är en modern semesterort, är ön Grado en kur- och semesterort med anor. Tröttnar du på strandlivet, kan du ströva omkring i den historiska stadskärnan.

En annan historisk kuststad är vackra Trieste. Här kan du beundra det vita slottet Miramare, det mäktiga stadshuset och flanera längs stadens breda gator. Besöker du Trieste måste du också passa på att gå på upptäcktsfärd i den enorma grottan Grotta Gigante.

Kvalitetssäkrade semesterbostäder vid Adriatiska havets kust

Vill du njuta av sol och bad i norra Italien, kan du hyra hus i Friuli online eller via Novasols kundtjänst. Vi på Novasol har förmedlat semesterhus i Italien sedan mitten på 00-talet och kan erbjuda ett unikt utbud semesterbostäder vid Adriatiska havets kust.

Alla våra semesterhus i Italien är privatägda, vilket gör att du kan uppleva lokalbefolkningens kultur och seder på nära håll. Att hyra hus vid Adriatiska havets kust via Novasol är tryggt - våra semesterhus vid Adriatiska havets kust besiktas av kunniga representanter regelbundet. Har du frågor om våra bostäder eller vill du ha hjälp att hyra hus vid Adriatiska havets kust, kan du ringa Novasol. Välkommen till oss när du vill hitta ett semesterhus vid Adriatiska havets kust.