Semesterhus i Friulis inland

Spendera semestern i inlandet av Friuli-Venezia Giulia

Njut av natur och kultur med ett semesterhus i Friulis inland! Genom att hyra hus i Friulis inland får du gott om tid att utforska bergen, slätterna och de historiska städerna. NOVASOL har många härliga semesterhus i Friuli

Friuli-Venezia Giulia är en region i nordöstra Italien som historiskt sett har tillhört kejsardömet Österrike-Ungern. I regionen finns gott om vacker natur med höga berg, ringlande floder och gyllene sandstränder vid kusten. Här i Friuli-Venezia Giulia kan du semestra sommar som vinter.

En naturnära ledighet med ett semesterhus

Med en av Novasols semesterbostäder i Friulis inland får du en omväxlande semester med både avkoppling och aktiviteter. Tycker du om att vandra eller cykla kan du bege dig till det obefolkade naturområdet vid Forni de Sopra. Ett annat tips är Tarvisio – en skidort och naturskyddsområde med många vackra sjöar.

Bor du i Friuli finns många vackra städer att upptäcka. Nära kusten finns Trieste som har anor från romartiden, inåt land hittar du staden Udine med sin imponerande katedral och vackra slott. Passa även på att smaka Moretti-ölen som har sitt ursprung här. Vill du uppleva mysiga småstäder, kan du ta en tur till medeltidsstaden Cividale del Friuli. Här kan du ströva omkring i den medeltida stadsdelen Borgo Brossana och studera folkvimlet vid Piazza del Duomo.

Ett klick från att hyra hus i Friulis inland

Vill du bo i ett semesterhus i Friulis inland, kan du boka en av våra semesterbostäder i Italien. Här på hemsidan ser du vårt fina urval semesterbostäder i Friulis inland: vi har allt från enkla hus, till charmiga lägenheter vid kusten och herrgårdslikande hus på landet. Vill du sätta guldkant på semestern kan vi erbjuda vissa semesterbostäder i Italien med privat kock!

Genom att hyra hus i Friulis inland får du det bästa av två världar. Du får ett privatägt semesterhus i Friuli-Venezia Guilia där du kan känna på livet som en infödd italienare, samtidigt som du kan känna dig trygg i vetskapen om att NOVASOL regelbundet besiktar alla semesterhus i Friulis inland och har lokalkontor i Italien. Välkommen till oss när du vill hyra hus i Friulis inland!