Semesterhus i Lido delle Nazioni

Upptäck semesterparadiset i Emilia Romagna

Ljusa sandstränder, turkosblått vatten och lata dagar i solen. Med ett semesterhus i Lido delle Nazioni får du en avkopplande vistelse i Italien. NOVASOL har semesterbostäder i Lido delle Nazioni i alla prisklasser och storlekar.

Lido delle Nazioni ligger i provinsen Ferrare i regionen Emilia Romagna och är ett fantastiskt semestermål om du vill koppla av i en solstol vid Adriatiska havet under semestern. Men att hyra hus i Lido delle Nazioni innebär inte bara sol och bad utan även många spännande utflykter i regionen.

Njut av ledigheten i Lido delle Nazioni

Vakna upp till ännu en solig dag i vackra Italien, ät en lyxig frukost med familjen och packa picknickkorgen inför stranden. Bor du i ett semesterhus i Lido delle Nazioni är det aldrig långt till sol och bad. Vid semesterortens strand kan du njuta av solens strålar, svalka dig i det turkosblå havet eller testa på olika vattensporter.

Från ett semesterhus i Lido delle Nazioni finns det goda utflyktsmöjligheter. Besök till exempel staden Ferrara som 1995 skrevs in på UNESCOs lista över världskulturarv. Stadens domkyrka och borg, handelsbodarna, små kullerstenslagda gator, hus från medeltiden och renässansen är alla värda ett besök. Ravenna och Venedig är andra sevärda städer inom räckhåll. Missa heller inte att köpa traktens specialiteter som parmaskinka och parmesanost.

Hyr semesterhus i Lido delle Nazioni dygnet runt

NOVASOL har hyrt ut semesterbostäder i Emilia Romagna sedan mitten av 00-talet och i dag vet vi av erfarenhet vad våra gäster önskar när det gäller semesterhus i Italien. Det finns många fördelar med att hyra hus i Lido delle Nazioni via NOVASOL. Alla våra semesterbostäder i Lido delle Nazioni ägs av privatpersoner vilket gör att du kan semestra på italienskt vis.

Hyr du semesterhus i Italien via oss, ingår även ett trygghetspaket med bland annat ett grundavbeställningsskydd. Skulle du mot all förmodan få problem under din vistelse i en av våra semesterbostäder i Emilia Romagna, kan du alltid kontakta våra lokalkontor i Italien. Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra hus i Lido delle Nazioni, kan du alltid kontakta vår kundtjänst!