Semesterhus vid Abruzzos kust

Kom nära Abruzzokusten genom ett semesterhus

Långa stränder, lummig grönska, mäktiga berg och fantastiska smakupplevelser. Det är vad som väntar om du hyr semesterhus vid Abruzzos kust i sommar. Novasol har ett brett utbud av semesterhus i Italien i alla storlekar och prisklasser.

Lummiga Abruzzo är beläget i centrala Italien och regionen består av de fyra provinserna Aquila, Chieti, Pescara och Teramo. Huvudorten är L’Aquila som är mycket känd för sin vackra arkitektur och speciellt för kyrkan San Bernadinos Basilika.

Utsiktsbild från Abruzzo i Italien

Njut av sol och bad i ett semesterhus vid Abruzzos kust

Genom att hyra hus vid Abruzzo kusten får du många tillfällen att koppla av på stranden. De flesta stränderna finns vid provinserna Chieti och Teramo. Här finns till exempel den gyllene sandstranden vid badorten Martinsicuro och den familjevänliga stranden Alba Adriatica. Ska du hyra hus i Abruzzo under en längre tid rekommenderas även en tur till den charmiga stranden vid foten av 1700-talstornet Cerrano.

Med ett semesterhus vid Abruzzos kust får du en bra utgångspunkt för dagsturer i regionen. Besök regionens näst största stad Vasto där du kan ströva omkring i den gamla stadskärnan och beundra San Guistinos katedral eller ta en tur till Gran Sassos nationalpark där du kan vandra, klättra och cykla.

När du hyr semesterhus i Italien får du heller inte gå miste om alla chanser att smaka lokala specialiteter. Abruzzo är till exempel känt för pastarätten Spagetti alla Chitarra och de grillade lammspetten Arrosticini. Passa även på njuta av ostarna Pecorino och Ricotta tillsammans med det lokala vinet Montepulciano D’Abruzzo under vistelsen i ditt semesterhus vid Abruzzos kust.

Ett enkelt sätt att hyra hus vid Abruzzo kusten

Vill du hyra hus i Abruzzo, kan du boka en av våra semesterbostäder direkt på hemsidan eller ringa vår kundtjänst så hjälper vi dig. NOVASOL har förmedlat hus och lägenheter i Italien sedan mitten på 00-talet och har ett flertal lokalkontor i landet. Alla våra semesterbostäder i Abruzzo ägs av privatpersoner vilket gör att vi kan erbjuda unika bostäder: i vårt Italiensortiment hittar du allt mellan moderna lägenheter till lantliga hus med pool eller slottsliknande bostäder.